Här är minbebis föräldrapanel i samarbete med Fisher-Price!

Här är minbebis föräldrapanel i samarbete med Fisher-Price!

Publicerad 19 augusti 2011 11:51 2 Kommentarer

Här är mammorna som under hösten ska diskutera barn och föräldraskap! Välkomna till minbebis föräldrapanel i samarbete med Fisher-Price!

Här har ni dem, sex mammor som vill dela med sig av sina åsikter kring barn och föräldraskap! Under hösten kommer panelen att träffas ett par gånger och även testa leksaker som du har chans att vinna i december!

Säg hej till Mirka, Madeleine, Sarah, Jenny, Jennie och Sanna!

TiobarnsmammaMirka Norrström
Tiobarnsmamman med bebis i magen.
Blogg: minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma

 

BarbamammanMadeleine Ilmrud
Barbamamman, sjubarnsmamma i karriären. 
Blogg: minbebis.com/blogg/barbamamman

 

Hot MamaSarah Lindskoug
Hot Mama, till Movits 6 veckor, med attityd.
Blogg: minbebis.com/blogg/hotmama

 

JennynJenny Andersson
Jennyn, tvåbarnsmamma och slipad på bloggevent.
Blogg: jennyn.se

 

JennieJennie Damevska
Skånemamma till Milian 6 månader.
Blogg: minbebis.com/blogg/jenn

 

Mammas VardagSanna Kaakinen
Aktuell med UngMamma galan 2011.
Blogg: mammasvardag.blogg.se

 


New York 8-11 oktober

I oktober flyger minbebis till New York tillsammans med två paneldeltagare som har fått motivera till sig sina platser på planet. Det var inte lätt att endast välja ut två personer men de som vi på minbebis fastnade extra mycket för är Mirka och Sarah. Mirka var även med i den förra föräldrapanelen och Sarah är helt ny i den nya.

Här är deras motiveringar!

TiobarnsmammaMirka Norrström - minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma

Det är ju jättesvårt att motivera varför just jag av alla ska få vinna resan då alla har nog minst lika stora anledningar till vinsten.

Jag skulle vilja vinna resan då jag har genom alla år jag haft barn haft leksaker från Fisher-Price och anser att deras kvalité är verkligen på topp och det skulle vara jättespännande att få se labbet också! Jag vill gärna vinna resan då jag aldrig kommer iväg på någon resa i normala fall och absolut inte efter att bebisen har kommit. Nu skulle jag kunna förena nytta med lite nöje! :-)

Hot MamaSarah Lindskoug - minbebis.com/blogg/hotmama

En resa till New York och att få besöka Fisher-Price hade varit en dröm. Dels för att jag alltid har velat åka till New York och dels för att jag tycker det är intressant med framtagandet av nya produkter. Man märker att uppfinningsrikedomen har ökat sen man fått barn och man tänker ofta "tänk om det hade funnits en sånhär på marknaden..."

Jag tror även att mina bloggläsare hade älskat att få följa med mig genom bloggen till New york, och det är ju tack vare dem som den blir större för varje dag som går.

Mer om New York resan kan du läsa här.

Vi på minbebis ser fram emot en spännande höst ihop med den nya panelen som även kommer att utvärdera leksaker från Fisher-Price som du har chans att vinna här på minbebis!

fisher-price

Skicka en hälsning till panelen!

Stina Sandström
stina@minbebis.com

Sätt betyg:
(2.62) 885 Röster


Läsarkommentarer (2)


  • minbebis.com/blogg/lillalady/ Fre 19 aug 13:05

    Jättekul med nya panelen. Men jag trodde att nya personer skulle få chansen, och att gamla panelen skulle bytas ut. Varför då ta med någon från gamla panelen igen?

  • stina@minbebis.com Fre 19 aug 13:12

    Alla från den gamla panelen har blivit inbjudna att söka igen om de har möjligheten att ses på fysiska träffar i Stockholm! Vi tycker det är kul med Mirka, i det här fallet, då hon har så många barn och ännu en på väg.

Vill du slippa fylla i texten ovan så registrera dig gratis här.Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm