Mamma Sofia testar Anna Wahlgrens Sova-hela-natten-metod

Mamma Sofia testar Anna Wahlgrens Sova-hela-natten-metod

Publicerad 25 maj 2010 16:33 0 Kommentarer

Efter ständig amning och en bebis som inte ville somna och sova vidare om hon inte fick ligga vid bröstet fick Sofia Hallgren nog, nu har hon provat "Sova-hela-natten-metoden" med Anna Wahlgren.

Sova-hela-natten-metoden baseras på att barnet ska somna trygg i sig själv, på mage i sin egen säng. Med hjälp av förälderns tysta och övertygande vaggning ska barnet komma till ro. Enligt Anna Wahlgren ska barnet sova i egen säng från dag 1 och i eget rum när barnet senast är 5 månader gammalt, då knyts den trygga sömnen till barnet självt, inte till de vuxnas fysiska närvaro.

- Jag trodde aldrig att det skulle gå om jag ska vara helt ärlig. Men vi kände att läggningen och nätterna med Nellie var ohållbara i längden så i helgen bestämde vi oss för att göra ett försök med “Sova hela natten-metoden”. Skriver Sofia i sin blogg. Läs bloggen här

Tyck till

Har du testat Anna Wahlgrens eller någon annan sova-hela-natten-metod? Eller har du synpunkter på dem? Låt oss veta vad du tycker!

Stina Sandström
stina@minbebis.com

Sätt betyg:
(2.97) 1207 Röster


Läsarkommentarer (0)


Vill du slippa fylla i texten ovan så registrera dig gratis här.Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm