Tre vinnare av BABYBJÖRN Miracle bärsele!

Tre vinnare av BABYBJÖRN Miracle bärsele!

Publicerad 3 juni 2011 00:29 31 Kommentarer

Nu har vi på minbebis utsett tre vinnare av BABYBJÖRN's bärsele Miracle! Var det du som vann?

3 vinnare

Tack till alla er som deltagit i tävlinge, totalt har det kommit in över 600 bidrag! Vinnarna är Sophie Bakke Engström, Gulzar Svedin och Linda Noord. Stort grattis till er!

 

Sophie Bakke Engström

Motivation: Jag minns inte om jag skickade in mitt tävlingsbidrag eller ej, mycket med flytten så man blir lite stressad och glömmer. Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann selen. Jag väntar tillsammans med min man vårat 7:e barn. Det kommer vara tätt mellan alla 7 barn, 7 barn inom loppet utav 9 år. Vi har precis flyttat ut på landet och vi har även 2 hundar varav ena är 1 år och den andra är 4 månader så här är det full fart från morgon till kväll. Min man arbetar heltid och åker tidigt på mornarna och kommer hem på kvällen igen så jag får ta hand om allt hemma själv om dagarna, barnen, hundarna och hushållet. Våran lilla bebis är beräknad att komma i sensommar och jag har gått och tittat på denna sele och sagt till min man att en sådan önskar jag mig när jag fyller nu i sommar. Det skulle underlätta mycket för mig i vardagen, väldigt mycket.

Därför skulle jag så himla gärna vilja vinna denna fina sele, den skulle användas varje dag här hemma, den saken är säker. Hoppas, hoppas!
Hälsningar Sophie

Gulzar Svedin

Motivation: Jag har en liten kille på snart 8 veckor som har haft ont i magen sen födseln, han har mycket gaser och smärtor som gör att han krampar och trycker hela dagen, och det enda som tröstar honom är om man går runt och bär honom och det blir svårt i längden när man ska hinna med andra grejer t.ex att gå på toa eller bre en smörgås så att vinna en babybjörn bärsele hade ju varit helt underbart för både mig och Sander

Linda Noord

Motivation: Efter att ha lagt våra sista sparpengar (49 000kr) på IVF behandlingar, har vi äntligen blivit gravida efter 4 försök och 1 missfall. Det är dessutom dubbel lycka eftersom vi väntar tvillingar. Men det är också kostsamt eftersom det blir dubbelt upp av alla saker som man behöver, som tex en otroligt praktisk bärsele från Babybjörn!

Klicka här för att tävla i våra pågående tävlingar!

Vinnarna presenteras först på vår Facebook sida! Klicka här för att gilla!

Stina Sandström
stina@minbebis.com

Sätt betyg:
(2.85) 1143 Röster


Läsarkommentarer (31)


 • Micke Mån 16 maj 16:44

  "Tänk att snart ett mirakel händer,
  BF 17 juni står det i min kalender!
  Då vill även jag bebisen såklart tryggt och säkert kunna bära,
  önskar därför BABYBJÖRN Miracle som står för allt vi kan begära!

 • Redaktionen Tis 17 maj 08:18

  Hej Micke! Bidragen ska skickas in på denna sida då vi behöver dina kontaktuppgifter om det är du som vinner.

  http://www.minbebis.com/erbjudanden
  Lycka till!
  //Red

 • papagoja Tis 17 maj 15:47

  Vill kunna bära mitt lilla mirakel säkert
  Miraklet ska kunna känna sig trygg och sova gott
  Att kunna göra det med BABYBJÖRN Miracle vore läckert
  Vore inte detta nått?

 • lizen81 Tis 17 maj 16:09

  Jag vill bära mitt barn nära hjärtat och det kan jag enkelt göra om jag har en Babybjörn Miracle.

 • jenny Tis 17 maj 16:35

  mitt lilla mirakel är nu fött och babybjörn miracle är det bästa som hänt
  väntat på dig och drömt om dig äntligen kan jag nu vinna dig

 • Erica Tis 17 maj 17:13

  Jag vill kunna bära min son, Men på grund av hans vikt är han för tung för min rygg. Men jag har blivit tipsad av en vän med även hon ryggproblem som har en BABYBJÖRN Miracle och den gör inte det minsta ont på henne. Hade jag haft pengarna hade jag köpt en, men dom finns tyvärr inte. Skulle jag vinna denna hade jag äntligen kunnat bära vår lilla älskade för första gången på länge, det hade känts så underbart.

 • gravidnov Tis 17 maj 17:52

  Vill ha mitt underbara mirakel nära.Då hon är min enda riktiga kära. Och jag klarar knappt att bära. Då mina armar och händer smärtar och inte räcker till.Tårar rinner ner för min kind, så mycket jag vill ge, och så mycket jag vill låta min tjej få se. SÅ med Mirakle bärsele skulle ni hjälpa mig ge henne det.

  ( ensamstående mamma med inflammation i armar händer, inte super lätt att bära då jag inte får det för läkarna men har ingen avlastning.. Detta är inget tyck synd om mig brev, men dock verkligheten.. har ansökt om avlastning från sos och handikappsenheten,men får ingen hjälp då mitt barn är för litet, Trots alla intyg från läkare.. så ett ordentligt bärsele skulle vara fantastiskt)

 • minty Tis 17 maj 20:48

  Att ha en stor och knubbig bäbis är bra på (nästan) alla sätt och vis, förutom när man ska bära runt på dom "små" liven! Med denna bärsele får jag chansen att ha min son både på insidan och utsidan av mitt hjärta utan att slita sönder mina armar och rygg!

 • nattis88 Tis 17 maj 21:26

  Att få chansen att bära med mitt barn när jag är ute i skogen och tränar min fågelhund vore underbart! Jag spenderar all min fritid ute i skog och mark och det skulle vara ljuvligt att ha barnet nära!

 • Lillfjärts mamma Tis 17 maj 23:06

  Lillfjärt beräknas anlända om 3 veckor, klart man vill vara förberedd då!
  Lillfjärt som legat i magen så länge vill jag inte lägga ifrån mig i vagnen, nej nej. Jag vill ha bebben nära mig, känna doften och värmen. O vad passar bättre då än en BABYBJÖRN miracle? Armarna fria, men bebben är så nära som det bara går...

 • Emelie Ons 18 maj 08:45

  Vi väntar vårat andra barn, min kille är borta i jobb ibland hela veckor. För att stora killen ska kunna aktiveras så skulle det vara toppen med denna bärsele!!

 • Mymamma Ons 18 maj 13:19

  Jag är 24 år, och och till hösten föds mitt tredje barn och sambons andra. Så vid början av september kommer vi att ha 4 barn i huset i åldrarna :

  0år
  2 år
  4 år
  6 år

  Att ha 3 vilda springande barn runt fötterna och en babys hängandes på armen känns inte alls lockande. Vi är en familj som är mycket ute i naturen. Vi spenderar mycket tid hos svärfar som har lantbruk, kor och det är omöjligt att springa med en vagn runt dessa djur...

  En bärsele skulle ge min lilla bebis en trygghet!

 • Martina Ons 18 maj 14:20

  Vår son är 2,5månad gammal och alldeles underbar. Hans far ligger ute på veckorna, så han få vara hemma med sin mor då! Vi bor i ett stort hus, med vedpannan och tvättstugan i källaren, två hundar som behöver rastas flera gånger om dagen och 11 akvarier på alla tre våningsplan som behöver skötas dagligen. Jag har en bärsele från ullared som jag använder, dock är det näsan bättre utan, den är inget vidare för ryggen. Men flera timmar om dagen så behöver jag ha min son nära, samtidigt som jag behöver ha fria händer. Er sele vore fantastisk!

 • Sara Ons 18 maj 20:53

  Har ett en väldigt gammalt begagnat bärsele. Som inte är så ergonomiskt tyvärr. Jag bär väldigt mycket mitt barn då det har kolik. Har inte läkt än och olika problem med bäckenet. Så skulle verkligen behöva ett nytt. Och själv klart skulle det vara roligt att ha nått som är nytt och eget!

 • irispiris Tor 19 maj 19:02

  Jag vill kunna ha mitt lilla mirakel nära mig men endå ha händerna fria för att underlätta allt annat som också ska hinnas med när man har en liten. /irispiris

 • Maria M Fre 20 maj 11:16

  Hoppas att min motivering gick igenom....fick ingen bekräftelse nämligen och det hade ju varit toppen att få lov att vara med och tävla om denna underbara bärsele :-)

 • wantababy Fre 20 maj 15:52

  Åh!!! Lycka det vore att vinna något till min bebis. Efter missfall och blödningar kan jag äntligen idag slappna av efter ultraljud i v 20 där allt såg perfekt ut! Tänk att få detta firat även genom att vinna en babybjörn!!!!!

 • Johanna o Sön 22 maj 09:52

  Vi bor i lägenhet med tvättstuga i källaren, enda alltetnativet om jag ska kunna tvätta när jag går hemma är med bärsele. Har även en son som blir 2,5 när syskon anländer och behöver aktiveras. Vore toppen med en sån, slipper även köpa dubbelvagn kan bära lillen ist när storebror vill åka.

 • Natali Mån 23 maj 10:27

  Jag vill vinna en babybjörn bara för att de är lätta att ha och göra med.
  jag som många andra föräldrar har tvättstugan i källaren men inte i vår källare utan i en källare lite längre bort från vår lägenhet, för smidighetens skull så vore det kanon att få en Babybjörn.
  Eftersom jag inte har råd till en egen babybjörn så hoppas jag att jag kan vinna en här. Jag brukar aldrig vinna något men jag håller tummarna :)
  Min Guldklimp är värd det bästa

 • Lina Mån 23 maj 12:38

  Den 4:e juni är det efterlängtad BF! Efter att lilla knodden anlänt vill jag aldrig mer höra ordet vila (kan hända att jag tar tillbaka det.. :) ) då det känns som det enda jag gjort de senaste månaderna pga sammandragningar och högt blodtryck. Vad kan då vara bättre än en fin bärsele från BabyBjörn så jag kan bära med mig och ha min lilla groda nära även när jag är uppe och studsar!

 • Mia Tis 24 maj 08:50

  Snart kommer nummer två och vi långtar så!

  Men mamma som ska bli doktor, hur ska det gå till?

  Allt löste sig till det bästa och räddningen stavas BabyBjörn.
  Hela disputationen njöt lilla bebisen i sin Miracle, och mamma fick sitt diplom från Södertörn.

 • Gabriella Tis 24 maj 16:29

  BabyBjörn Miracle gör så att jag får händerna fria, ryggen glad och babyn närmast sin älskade förälder!

 • Dum spiro, spero Tis 24 maj 18:20

  Jag har en inflammationssjukdom som sätter sig i hela kroppen, även händer, axlar och rygg. Amning är mitt förstahandsval, men detta innebär även att jag i så fall inte kan medicineras. Vi har heller ingen bil och vagnen blir det nog mest pappan som får dra. En riktigt bra bärsele skulle kunna hjälpa med avlastning för kroppen och underlätta så att pappan slipper vara hemma från jobbet när jag ska upp på sjukhuset osv. Och samtidigt ger dom en så underbar möjlighet till närhet.

 • Ann Ons 25 maj 02:24

  Hade verkligen velat vinna den här. :) Det hade underlättat att ha en sådan för mitt handikapp.

 • zipbullen Tor 26 maj 00:46

  Jag vill vinna denna bärsele eftersom min son föddes i v 26+0 och vägde endast 900gram. En bärsele skulle betyda att jag kan ge honom mycket närhet, vilket han behöver mycket av, även om vi är ute och går. En miracle gör att jag kan ge min son den närhet han behöver eftersom jag på så sätt slipper att ha så mycket belastning på rygg och axlar när jag bär honom mycket.

 • chris Lör 28 maj 20:04

  Ska bli mormor i slutet på juni denna bärsele skulle komma att bli en fin present då till mitt första barnbarn. Hoppas på tur

 • Carita Eskås Mån 30 maj 09:35

  Jag skulle vilja vinna babybjörn miracle för att kunna ha bebisen nära och dessutom skulle den underlätta nå otroligt då vi bor tre trappor upp utan hiss, speciellt om man har mer att bära på än sitt älskade barn.

 • therese Mån 30 maj 11:03

  Med en sele till min knort
  jag till dagis går fort
  utan att syskonvagn behöva dra
  jag lätta sulkyn istället kan ta!
  Vi smala stigen genom skogen kan gå,
  av blommor och kvitter vi njuta få!
  En pigg och glad mamma det skulle ge
  om vi slapp trafik och avgaser se!

 • Melissa Tis 31 maj 19:37

  Det vore en ära om jag skulle vinna den perfekta babybjörn miracle till min 4 månaders bebis för jag har aldrig haft en sån där förut det önskar jag alltid att ha en såna att bära mitt lilla hjärta nära mig . Jag vill verkligen vinna.

 • Cenita Allström Tor 2 jun 08:11

  Tack vare min scolios så får jag väldigt ont i ryggen av att bära på fel sätt då min rygg är väldigt sne. Så en bärsele ifrån Babybjörn skulle underlätta min vardag väldigt mycket! Det är bara 1 månad kvar tills min bebis kommer till världen, förlossningen ser jag fram emot men inte att bära min bebis och det gör ont i hjärtat att veta att jag inte kommer kunna ha mitt barn så nära som jag egentligen vill.

 • tack vare- på grund av? Ons 8 jun 16:31

  Det är inget positivt att ha skolios, alltså heter det" på grund av min skolios"!

Vill du slippa fylla i texten ovan så registrera dig gratis här.Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm