Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-03-20 12:00

  Ang gravid och ålder

  Hej. Jag var gravid 2008 men det slutade med tidigt missfall, nu har jag och min sambo (en annan kille än förut) försökt i snart 8 månader utan resultat... Jag tror inte nåt är fel på oss eller så men det är ganska jobbigt att vänta utan resultat månad efter månad.

  Det jag undrar är hur mycket ålderna spelar in, jag är 33 år och sambon 36. Man har ju läst om 35års "gränsen"... Men hur mycket påverkar åldern egentligen? Behöver vi söka hjälp snart eller?!

  Svar

  • Efter 1 års försök utan att bli gravid bör ni söka läkare på grund av din ålder. Vid 35 års ålder sjunker fertiliteten och det är bra  om ni börjar utredningen innan.

  Taggar: utredning, fertilitet, bli gravid

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm