Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-03-28 14:21

  Barn trots vasektomi

  Hej Jag har en fråga, jag vill ha barn men min fästman har gjort en vasektomi och vill inte genomgå en operation för att återställa den då det var så många år sedan Han gjorde den. Chansen att det lyckas är liten finns det något annat sätt att göra det på? Då jag helst inte vill insemineras med någon annans spermier. Vore jättetacksam för svar Mvh Linda

  Svar

  • Det går att göra det genom att man tar spermier direkt från testiklarna. Ni kan kontakta en fertilitetsklinik och få mer information om hur ni kan gå vidare.

  Taggar: testiklar, spermier, vasektomi, bli gravid, fertilitetstklinik

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm