Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-04-13 01:06

  Blödning efter undersökning

  Hej! Jag va inne på förlossningen igår efter att jag haft väldigt ont i magen, där de kollade att allt va bra med bebisen. Läkaren undersökte också livmodertappen och nu efter det har jag haft endel blödningar/mörka flytningar. Jag antar iallafall att det är där efter. Men hur länge är det normalt att man ha dessa blödningar / mörka flytningar? Det är inte så mycket att de går igenom trosskydden. Kan tillägga att jag är gravid i vecka 25 + 3.. Tacksam för svar! MVH/Malin

  Svar

  • Det är helt normalt att få en liten blödning efter undersökning. Tråkigt att de inte förberedde dig på det redan vid tillfället på sjukhuset. Blödningen övergår i mera brun färg efter någon dag. Livmodertappen är ofta lättblödande under graviditet då den är så kärlrik.

  Taggar: gravid vecka 26, bruna flytningar, flytningar, blödningar, livmodertappen, läkare, ont i magen, förlossningen

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm