Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-02-22 13:33

  Foglossning?

  Har ont på höger sida och kan knappt gå, ont i bäckent typ. Kan inte sitta för länge, reser jag mig upp och ska gå gör det ont. Är det foglossning? I så fall vad kan jag undvika och göra osv? Tack på förhand!

  Svar

  • Foglossning kan ha många symtom och för att vara säker på diagnosen bör en sjukgymnast kontrollera din rörelseförmåga. Att stärka leder och muskler runt bäckenet hindrar eller förskjuter oftast problemen. Kontakta en sjukgymnast som kan vägleda dig.

  Taggar: sjukgymnast, foglossning

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm