Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-03-28 14:19

  Klåda under graviditeten?

  Jag väntar nu mitt andra barn och är i vecka 18, jag har en sån klåda över hela kroppen, jag kliar kliar och kliar, håller på att bli tokig.. Vad är detta, kan det ha med graviditeten att göra? Jag smörjer mig varje dag. Är det vanligt och vad kan man göra åt detta? MVH//Tanja

  Svar

  • Intensiv klåda under graviditet kan bero på flera orsaker. Allergi kan vara en orsak men måste utreda om det kan bero på leverpåverkan. Det undersöks genom blodprover, så du bör kontakta din barnmorska för att få bli utredd.

  Taggar: barnmorska, blodprover, gravid vecka 18, klåda under graviditeten, klåda

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm