Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-04-13 01:05

  Snus påverkan på spermier

  Hej! Jag och min sambo försöker bli gravida och vi har försökt i över 1år men inget resultat =( Vi börjar fundera på om min sambo spermier kan påverkas av att han snusar. Han har fösökt ett antal ggr att sluta men han får aldelles för mycket abstinensbesvär så det går inte. Vad ska vi göra? Kan man kolla upp hur hans spermier är? finns det ngt man kan göra för att få mer fart på hans spermier?? Jag är 33år gammal och min sambo är 38år. Tacksam för svar!

  Svar

  • Den första undersökningen  vid en utredning om barnlöshet är att kontrollera spermierna. Kraftiga infektioner kan påverka spermier liksom rökning och snusning. Det tar cirka 3 månader för spermier att ”mogna” vilket innebär att man kan få lämna fler prov om de första visar en sämre kvalitet. Något knep att få fart på spermier känner jag inte till.

  Taggar: bli gravid, rökning, infektioner, tobak, snus, spermier

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm