Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-06-18 13:43

  sparkar under graviditet v 35

  hej. jag är i vecka 35 och dem senaste dagarna har jag knappt känt av några sparkar, några enstaka på kvällen men knappt något under dagen, senast jag var hos barnmorskan va hjärtljuden nere på 110 och dom har alltid legat på 150 runt där, är det någon fara eller är det normalt? mvh

  Svar

  • Hjärtljuden ska variera beroende på om barnet sover, drömmer är aktiv osv. Hjärtljuden säger inte så mycket. Barnets sparkar och rörelsemönster brukar vara ungefär detsamma över dygnet och du som bär barnet känner bäst igen mönstret på ditt barn. Om du upplever förändringar med minskad aktivitet som du beskriver ska du kontakta förlossningen där du planerar att föda.

  Taggar: barnmorska, hjärtljud, gravid vecka 35, sparkar

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm