Fråga barnmorskan online

Fråga barnmorskan presenteras i samarbete med BB Stockholm och Barnmorskorna Gamla Stan & Östermalm. Vi vill att vårdkedjan, inte bara dygnet runt förlossningen, ska vara formad runt den gravida kvinnan och hennes behov. Vi arbetar utifrån synsättet att det är viktigt för kvinnan att vara delaktig, ha kontinuitet och få fatta beslut runt sin graviditet och sitt födande.

Madeleine Kilsbeck verksamhetschef svarar på frågor om graviditet och förlossning.

Vid akuta problem eller frågeställningar – kontakta er lokala mottagning.

Hur snabbt får jag svar?

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar. Vi kommer inte publicera efternamn eller emailadress.


 • Publicerad 2012-02-17 13:02

  Utebliven mens trots ägglossning

  Hej, den 1:a december hade jag ägglossning som jag åt hormoner för att framkalla och vi försökte skaffa barn, jag har ännu ej fått mens men alla grav test jag tagit har varit negativa. Min fråga är, om jag automatiskt pga ägglossningen måste få mens annars är jag gravid eller så? mvh amelia

  Svar

  • Du ska gå efter graviditetstesten – om den är negativ är du inte gravid. Utebliven mens kan bero på flera orsaker – det måste inte vara graviditet.

  Taggar: menstruation, ägglossning, hormoner, graviditetstest

Fråga Barnmorskan


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm