Familj

På trendspaning i webbens alla babybutiker

Här hittar du vårens absolut coolaste och mysigaste babykläder och babyprodukter. Vi har trendspanat i webbens babybutiker och valt ut härliga babyprodukter för våren 2009. Hitta din favorit i vårens shoppingguide!

Bodys hämtade direkt från trädgårdslandet

Ett måste i vår är en body från Duns, med dessa härliga motiv hämtade direkt från trädgårdslandet blir din bebis en riktig vårunge!


Fyll-i-album de 5 första åren!

Bästa boken om mig

Ett gulligt fyll-i-album om barnets första fem år. Den rejäla boken är av hög kvalitet med lagom gott om plats för tankar, bilder och minnen. Fyll "Bästa boken om mig" med minnen från ditt barns första år.


Babyskor som rockar fett! Trumpette Baby Tracks

Supergulliga gymnastikskor i glada och härliga färger, Trumpette Baby Tracks! Passar både små pojkar och flickor. Finns i storlekar från 6 månader upp till 24 månader!



Dreggelskyddet Drybibs - snyggt och praktiskt

Dreggelskyddet Drybibs har ett supermjukt och fuktabsorberande övre lager av bommulsjersey. Närmast huden är de fodrade med fleece.


Mjuk & skön blir supercool i randig velour

Mjuk & skön bredrandig veloursuit i svart och vitt. 2 fickor fram samt dragkedja en bit ner från halslinningen. Luva och muddar vid ärm och benslut. Klänning och byxa i samma sköna velour, finns även i svart och vitt! Tunn mössa som är perfekt för våren när det fortfarande inte är så varmt ute. Finns i vårens rosa och gröna färger!


Smarta 2-pack för både sommar och vår

Välj mellan rosa och blått, du får en randig body och en mönstrad body i mjuk, skön kvalitet, 100% bomull. Långärmade bodys med djungeldjur kommer i 2-pack, gjorda i 100% bomull. Allt från Fixoni!


Cowboybebis med Body Kossa

En mjuk och skön bomullsbody i rostig orange och brun färg med kor på, för alla dagar i veckan. Matcha med velour byxor i brunt eller ett par tuffa jeans och din bebbe blir en cowboybebis! Passar både pojkar och flickor!


Pimpa barnvagnen med små fossingar

Dessa söta Fosssingar i form av en trio, blir både snygga och roliga kompisar för bebisen i vagnen.


Krama mig! Mössa som värmer

En jätteskön och fin mössa gjord av ett orange-blått, mjukt och följsamt bomullstyg. Perfekt under hela året! Missa inte Leiloos namnbyxa där du kan få just ditt barns namn. En unik och personlig handsydd muddbyxa i velour av hög kvalitet. De höga muddarna gör att barnen kan ha stora storlekar som de kan växa i.


Sockersöt med vårens alla småkryp

Body i 100% bomull från Lindex. Finns i rosa och blått med vårens alla kryp, sniglar, getingar, blommor, nyckelpigor och trollsländor. Perfekt present till mamma och nyfödd i vår och sommar.


Tossorna

Perfekt till dopet

De här handstickade tossorna passar perfekt till dopet. De har en knapp nedanför öppningen för att underlätta för på- och avtagning. Passar för nyfödd upp till sex månader.


Välj ekologisk bomull

Alioomoon säljer dessa söta bodys utan ärm i fler olika färger och varianter. Skön mot din bebis kropp i 100% ekologis bomull i härliga färger.



LÄS OCKSÅ:

Barnvagnsguide – plus och minus med de olika typerna

Gratis gravidförsäkring - vi har jämfört fem

Boa för bebben - Babyprylarna du måste ha