Fotbollsfrun Kajsa Flodin födde tre barn på tre år i tre olika länder

Fotbollsfrun Kajsa Flodin födde tre barn på tre år i tre olika länder

Publicerad 19 november 2010 10:17 1 Kommentarer

Kajsa Flodin driver den populära bloggen Fotballfruen på MinBebis. Tillsammans med fotbollsproffset och fästmannen Petter och deras tre barn har familjen nu landat i Sverige och blivit radhus-svennar efter ett par år av graviditet och förlossningar i både Danmark och Norge.

Kajsa är 30 år och redan trebarnsmamma till barnen Lovis 2,5, Truls 1,5 och Toste 4 månader. Tillsammans med fästmannen Petter 32 år bor familjen i ett nybyggt radhus i Enskede, Stockholm, efter ett par år av fotbollsturné i olika länder. Just nu är Kajsa en bloggande mammaledig journalist på TV4 som vet precis hur man gör för att få trogna läsare i sin blogg.

Vem är Fotballfruen?

Jag bloggar om livet som (snart!) gift med råhärliga Petter som just nu spelar fotboll i Hammarby och våra tre fantastiska småtroll.


Du har fött tre barn på tre år och alla tre i olika länder, berätta, hur var det att föda och bo utomlands?

Ja, Lovis föddes när vi bodde i Århus, Truls i Oslo och Toste på Södersjukhuset. Det mesta är likt mellan de tre länderna. Några saker skiljde. Till exempel så var det inte så noga med vad man åt under graviditeten i Danmark. Det enda jag avråddes från var rå tonfisk. Resten kunde man äta med gott samvete och ett glas öl då och då var inte så farligt - det innehåller ju B-vitamin, menade de... haha. I Sverige råder ju nolltolerans på alkohol och det finns en lång lista att förhålla sig till när det gäller livsmedel.

I Norge får man föda i vatten - vilket man inte får i Sverige. Men det hann jag inte, Truls hade rätt bråttom ut...Du är toppbloggare på MinBebis, vad betyder bloggen och att blogga för dig?

Jag startade bloggen när vi flyttade från Sverige första gången och det blev min ventil ut mot mina vänner och familj i Stockholm. Att skriva varje dag är ett sätt att hålla liv i min journalistiska ådra. Och att alltid försöka göra den levande gör att jag utvecklar en ny del av min journalistik - den mot sociala medier, som blir en viktigare och viktigare del av vår vardag.

Har du några smarta tips till dina läsare på hur man lyckas med sin blogg så bra som du har gjort?

Jag har mitt recept på vad jag tycker är en attraktiv blogg. Idag vägleder jag ett par bloggare i hur just de kan utveckla sin personliga bloggstil. Det är förstås individuellt men det finns vissa kriterier som gäller för de allra flesta bloggar:

 • Uppdatera ofta.
 • Var personlig (men inte för privat, det blir ofta pinsamt).
 • Bjud på många bilder (de säger som sagt mer än tusen ord).
 • Om du vill ha många läsare, var generös med länkar till andra - så är de det tillbaka.
 • Och se till att finnas med på olika blogglistor, typ bloggportalen.

Vad har du för framtidsdrömmar?

Oj många! För många för att skriva ner här.

Vill du veta mer om Kajsas framtidsplaner och följa hennes liv, klicka in på hennes blogg minbebis.com/blogg/fotballfruen!

Stina Sandström
stina@minbebis.com

Sätt betyg:
(3.12) 1807 Röster


Läsarkommentarer (1)


 • MammaMorran Mån 29 nov 07:53

  Älskar Fotballsfruen!
  Kram
  MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism
  http://mammamorran.blogg.se

Vill du slippa fylla i texten ovan så registrera dig gratis här.Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm