Pernilla Wahlgren om tuffa tiden med Christian – nu berättar hon: ”Vi ses inte alls”

Både Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har fullspäckade scheman på varsitt håll. Något som påverkat äktenskapet. 

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gifte sig 2023.

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra och förutom att spela in sin egna reality ”Wahlgrens värld” är hon även ute på sverigeturné med ”Pernilla Wahlgrens happy ending”. Som grädde på moset ska hon även tillbaka till Sollidenscenen för att vara allsångsledare för andra sommaren i rad. Hon driver även den populära podcasten ”Wahlgren och Wistam” ihop med Sofia Wistam

Pernilla Wahlgren på Allsång på Skansen 2023.

Vid sidan av sitt hektiska jobbschema har Pernilla även fullt upp med privatlivet. Hennes äldsta son Oliver Ingrosso har nämligen flyttat hem till Pernilla tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown och sonen Kalí, i väntan på att deras nya lägenhet ska bli klar. 

Hon är även nybliven hustru, efter att hon och maken Christian Bauer gifte sig i allra största hemlighet för ett par månader sedan. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i smyg

I december 2023 blev Pernilla Wahlgren och Christian Bauer äkta makar, när de sa ja till varandra framför närmsta familjen och vänner i Lidingö kyrka. 

Egentligen var planen att Pernilla och Christian skulle gifta sig i Marbella någon gång under 2024. Men de valde att gifta sig innan dess eftersom ”tiden går så fort och livet är skört”. I ”Wahlgren och Wistam” har hon berättat att paret ändå hade varit tvungna att gifta sig lagligt i Sverige.

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen. 

– Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer och så sa jag: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december 2023.

Pernilla Wahlgren om relationen med Christian – hinner aldrig ses

Att vara nygift och ha ett fullspäckat jobbschema kan i perioder vara tufft – speciellt om den andra partnern inte lever efter samma rutiner. 

I avsnittet ”Bra bordskick” av podcasten ”Wahlgren och Wistam” pratar duon om sina sömnrutiner. Sofia berättar att hon gärna vill sova runt tio på kvällen medan Pernilla är en kvällsmänniska och sällan somnar innan midnatt. Sofia undrar då hur det går ihop med Christians schema, eftersom han ofta är uppe med tuppen. 

– Alltså just nu. Vi ses inte alls, säger Pernilla och fortsätter: 

– När jag vaknar har han gått upp för länge sen, kör han inte något spinningpass så är han iväg och tränar.

Förhoppningsvis blir både Pernillas och Christians schema glesare snart så de hinner ses oftare!