Gravid vecka 6

Gravid vecka 6

Publicerad 21 januari 2010 09:49 47 Kommentarer

Ditt embryo är mellan 2 och 4 millimeter långt. Man mäter embryot från rumpa till huvud. Den har huvud, bål och ett anlag till hjärta. En del hals och bröstsegment har utvecklats till armar som sticker ut som små knoppar.

Bebis

Ditt embryo är mellan 2 och 4 millimeter långt. Man mäter embryot från rumpa till huvud. Den har huvud, bål och ett anlag till hjärta. En del hals och bröstsegment har utvecklats till armar som sticker ut som små knoppar. Snart kommer armarnas skelett att växa fram och nästa vecka börjar benen utvecklas. Denna vecka är både öron- och ögonanlag synliga. Med ultraljud kan man redan nu se hjärtats tickande.

Mellan femte och tionde graviditetsveckan utvecklas din bebis mycket, nu är det extra viktigt att du håller dig borta från skadliga ämnen. Läs mer om alkohol och cigaretters påverkan på fostret.

Du

Nu är det dags för dig att ringa till mödravårdscentralen, för att boka tid för inskrivningen. Du kan ha gått upp eller ner i vikt, beroende på om du har kräkts eller ej. Dina kläder känns för små, brösten känns svullna, du har halsbränna, du känner av trötthet och du kan få förstoppning.

Källa 40 veckor: Mammapraktika av Leni Söderberg och Barnmorskan online på Minbebis.com

Stina Sandström
stina@minbebis.com

Sätt betyg:
(3.04) 1535 Röster


Läsarkommentarer (47)


 • mamsbebis Ons 2 feb 11:22

  Säger bara en sak, trött hela tiden och mina bröst är mkt större än för 6 veckor sen går in i vecka sex snart. :)) o det här med förstoppning hatar jag kan knappt gå på toa, men jag känner mig inte så kissnödig längre som jag kände mig för 1-2 veckor sen. förstår inte varför först mådde jag illa o allt sen försvann allt o nu mår man prima utan att man inte kan gå på toa o så.. griniga jag är bara förnamnet men försöker tänka på det :) hehe.. lycka till alla!

 • Kanske denna gång? Fre 11 feb 18:17

  Känner igen mig. Brösten passar inte i bh:n längre. Många fler besök på toaletten än vanligt. Borde vara i vecka 3 nu, vet inte riktigt. Mensen ska komma på söndag, men testen var positivt i tisdags. Vågar inte hoppas än. Har inte talat om för min sambo, då vi fick missfall í somras. Fick små blödningar idag, men hoppas att allt är okej. Ska göra nytt test i nästa vecka. Hoppas att mensen.

 • Kanske denna gång? Ons 16 feb 15:47

  Hej igen. Blödning sedan i fredags, men jag har fortfarande kvar symtom på graviditet. Jag hoppas på det bäste, då det inte känns som i somras när jag fick missfall. Jag tar en dag i sänder. Hoppas blödningen slutar snart, då ska jag se om gravtestet fortfarande är positivt.

 • Annika Sön 27 feb 19:56

  Jag är nu i vecka 6. Känner mig orolig över min vikt. Skulle precis börja vikväktarna när jag blev gravid. Väger 72 kg och är 164 cm. Känner mig jättesvullen redan och är rädd att jag ska gå upp mycket. Jag har börjat simma men vill inte bli helt manisk och tänka på vikten under hela graviditeten. Man vill ju njuta av att ha bebis i magen. Får väl helt enkelt simma så ofta det går och tänka på vad jag äter. Någon som känner igen sig?

 • Mimmi Fre 11 mar 20:04

  Jag är i vecka 6+5 och mår jättebra. I vecka fyra var brösten jättesvullna men nu är de bara lite. Känner mig som vanligt, nästan så man undrar om man verkligen är gravid fortfarande, men har inte haft nån blödning eller så. Kanske lite tröttare än vanligt men vem är pigg såhär i slutet av vintern? Ville gå ner ca 10 kilo innan jag blev gravid men nu får man nöja sig med att äta sunt och motionera.

 • mini mammi Lör 12 mar 22:06

  hej allihopa, äntligen är jag gravid igen, förra gången fick vi missfall på nyårsafton, aa det kändes inte roligt, och fick genom gå en skrapning första dagen på detta år, men nu är jag i vecka sex, enligt beräkningarna och hoppas verkligen att jag får behålla det,, men den här gången känns det verkligen, har halsbränna hela tiden, kissar på nätterna, mår illa lite då o då, och känner mig helt slut mot kvällen, men denna halsbränna är värst, men dom säger juh att om man mår illa och kräks så minskar risken för missfall, men om halsbränna då? någon som vet? grattis till er alla :)

 • Tanya Ons 16 mar 12:48

  Jag går snart över till vecka 7 och det har varit en ganska blandad vecka 6 måste jag säga. Vi fick reda på att jag var gravid för bara några dagar sen vilket kom som en oväntad men välkommen överraskning! Nu hoppas jag verkligen att det här lilla knytet håller i sig några veckor till! Man har ju läst så mycket om missfall, fy!
  Nu är man illamående, trött, har ömmande bröst och är väldigt känslig för vissa lukter och smaker.. men överlycklig! Håller tummarna för alla!

 • Blubb Ons 30 mar 07:04

  Är i vecka 4+2 idag. Har haft ont i brösten sedan befruktningen och har så fortfarande. Konstant trött och kan sova utan problem 12-15 timmar per dygn om tillfälle ges. Har blivit jättefinnig runt hals och ansikte, och så illamående. Har aldrig känt mig så här när jag väntade mina andra barn. Men alla graviditeter är ju inte lika. Lycka till alla!!!

 • Maria Sön 10 apr 19:34

  Det gick fortare än vi trodde att bli med barn. Vi som inte skulle ha barn i december. Nu verkar det bli det ändå. ;-) Jag har känt av klåda och har varit riktigt konstig i magen, det är dock bättre nu. Jag har också haft värk i magen. Annars känner jag mig svullen när jag har ätit och har lite ont i brösten.
  Jag hoppas nästan att jag ska känna mer för att det är så spännande. ;-)
  Önskar oss alla lycka till! =)

 • överaskad mamma Fre 15 apr 08:59

  hej på er , jag är i v. 4+5 men har ej ont i brösten men magen som fann men det gick lite fort att bli gravid har en 10 mänaders son nu så det blir väl lite tufft men kul jag är skikt glan

 • ida Tor 28 apr 19:11

  Hej!
  jag är 6 +4 idag och jag är världens lyckligaste!
  Mitt första barn.... spännande!
  Jag mår illa fram till kl 17 varje dag typ, sen kan jag äta o dricka massor.
  magen känns svullen och har från och till en malande känsla i den, e det normalt?
  lycka till alla :)

 • pepsipop Sön 1 maj 15:30

  Hej hej! Jag är emellan v5-6 o känner igen det där med ömma bröst o molande värk i magen. Me känner en sån lycka. Har en son innan men min sambo har inga barn. Min som som jag har tidigare var inte planerad men såklart är han mitt allt men det bästa med denna gången var att jag hade någon att dela det glada beskedet med:) Lyckliga jag:) . Lycka till alla andra.M

 • Lilla My Tor 5 maj 18:49

  fick reda på att jag var gravid förra veckan =) brösten värker som attan och är dubbelt så stora! hungrig ofta! Humöret ska man inte prata om pendlar från glad till ilsken till ledsen o sedan glad igen! tycker synd om min sambo! har gått in i vecka 6 o jag hoppas att allt ska gå vägen ! Detta är min första graviditet och jag är beräknad till 28 29 december! har en fråga...hur mycket kaffe får man dricka egentligen? alla säger olika!! lycka till allihopa =)

 • Moster Tor 5 maj 23:15

  Hejsan,

  Lilla my, enligt livsmedelsverket ska man inte dricka mer än 3 koppar kaffe per dag http://www.slv.se/sv/Settings/Topplankar/Lattlast/Kostrad-for-gravida/

  Grattis till alla blivande mammor!

 • Maria Sön 8 maj 16:23

  Den 19 April fick vi vårat första + :) Vi vart så otroligt glada eftersom vi försökt i ca 4 månader. Jag var så nöjd för att jag mådde så otroligt bra kände varken av illamående eller molnande värkar osv. Men kring 5+2-5+4 så vände allt. nu mår jag hur illa som helst och sover mest hela dagarna. Det är tufft nu men i slutet av året då lillen kommer så kommer de vara SÅÅÅ värt de :)

  Lycka till alla blivande mammor :)

 • moa Ons 11 maj 22:25

  tror jag är i typ v 6 :) plussade igår, känns skoj!
  gravid på första försöket.

  Till er som kämpar och har kämpat för erat plus: stor kram!
  Anar hur jobbigt det kan vara.

 • tea69 Tis 17 maj 19:55

  är i v 6..fjärde graviditeten, känner som ni andra av superömma bröst och trötthet, men har inte börjat må illa än, vilket jag gjort vid de tidigare graviditeterna...fått två missfall och de gångerna mådde jag inte heller illa:/ men hoppas att allt är som det ska
  lycka till alla:)

 • Henlin Fre 20 maj 09:47

  Hej! Fick veta igår att jag är i v6.. (har precis gått över från v 5 till 6) överlycklig men förvånad.
  Känner inte mycket mer än att brösten ömmar, håller tummarna för att slippa illamåendet.. Till alla er som mår dåligt - stor kram!!
  Det enda som oroar mig är att jag drack ett par glas vin senast i tisdag (firade 17 maj i Oslo), Hur orolig ska jag vara?? Någon som vet. Själv har jag ingen aning då detta är första barnet.
  Kram!

 • Sara Fre 27 maj 13:34

  Jag tror inte det är någon större fara... de allra flesta vet ju faktiskt inte om att de är gravida så pass tidigt... =)
  Jag och min sambo har precis plussat för en vecka sedan och har försökt ett bra tag... vi hade t.o.m påbörjat utredning på lasarettet. Jag har en son sen tidigare men min sambo har inga egna. Så det här känns superskönt! Vet dock inte vilken vecka jag kan tänkas vara i... om man hade sista perioden första dagen den 17:e maj? :S

 • Frida Ons 1 jun 05:15

  Gravid i vecka 4-5 tror jag, har så lång cykel så det är svårt att veta. Brösten hårda och ömma och jag har haft som svag mensvärk i över en vecka nu. Sover lätt och vaknar efter bara några timmar, pigg och vrålhungrig! Håller tummarna att allt går vägen för vi har försökt sen november och längtar så!!

 • Lin Ons 10 aug 09:52

  Är i vecka 6. Känner mig som den tristaste personen ever... är suuupertrött mår illa hela tiden, Irriterad är mitt andranamn.. medveten om problemet, men kan inte hjälpa det. brösten ömmar och spänner. Vem sa att det var underbart att vara gravid? har en pojke o en flicka sen tidigare,Det är ju tiden efter graviditeten som är LIVET! Kram till er alla

 • EEA86 Tor 11 aug 11:02

  Plussade för två veckor sedan i slutet av v4. Då hade jag haft så ont i mina bröst i en vecka och mått konstigt och haft en jäkla matbegär! Nu är jag vecka 6 och det känns underbart, mina bröst är enorma (redan) jag mår illa och har tappat sug för sötsaker men mat, wow det är ju helt underbart! :) Hmm.. det har även kommit vit vätska ut brösten... någon annan som vart med om det så tidigt?
  Kram till er alla, lycka till!

 • Angie! Lör 13 aug 10:07

  Jag är nu i vecka 6+3 och är överlycklig! Både jag och min kille. Till veckan ska vi skriva in oss!! jag är så nervös de är vårat första barn! Måste tacka min kille som står ut med en känslig, Trött, matvrak som känner sig svullen tjej!! att dom står ut killarna!! Nu börjar de kännas bättre! Och jag kan inte ha bättre stöd än vad jag har!
  Lycka till önskar jag er alla!!

 • azra_ Ons 9 nov 14:27

  Hej!
  Är oxå Gravid i v 6+2 Var trött veckorna innan men nu känns det tröttareee och tröttare hihi. När jag är på jobbet jäspar hela tiden hemma kan ej ligga så länge huvudet börjar få verk. Underbart:)Dricker ej kaffe längre har övergått till te, och samma som hos er flesta brösten ömmar..
  Kramisar till er alla!!!Lycka till

 • Malin Mån 28 nov 19:40

  Hej allihop,

  Usch jag blir så rädd och ledsen när jag läser vad ni skriver om illamående och missfall.. Menar ni att om man inte mår illa ökar risken för missfall? Jag och min sambo är i 6e veckan och vi är överlyckliga (första barnet) men jag oroar mig hela tiden för missfall, springer på toa för att titta om det kommit blod i trosorna, det är hemsk. Jag längtar såå efter vårt barn men vågar inte vara riktigt glad.. Jag mår inte illa, är bara trött med halsbränna och ömmande bröst. Hur känner ni, oroar ni er mycket? Kram

 • Tova Sön 4 dec 12:17

  Hej!
  Upptäckte för några dagar sedan att jag var gravid. Blev jätteglad då jag var med om ett missfall för precis ett år sedan och sedan genomgått en jobbig abort för tre månader sedan. Men nu är det tredje gången gillt, precis som för mitt första barn. Han kom på tredje försöket så nu kanske det går vägen.... Hoppas såå att allt är bra. Pojken min har downs syndrom så vi ska göra ett moderkaksprov för att se så vi får ett friskt barn. Att få ett barn med downs berikar verkligen livet men man skulle aldrig orka med två stycken med samma diagnos... Hoppas hoppas hoppas!

 • A Fre 23 dec 10:14

  Malin oroa dig inte, alla mår inte dåligt det så BM till mig :) Jag är i v5+4 ungefär och mår inte illa, hungrig och måste springa på toa, ont i brösten, lite halsbränna. Men det har ingen fara så hon så jag försöker andas :)

 • Tjej i Norge Lör 21 jan 13:49

  Fick veta för 3 dagar sen då jag gjorde 3 test av olika slag o alla visade ju posetivt =) Blev glad men samtidigt skitskraj. O ska stå brudtärna i augusti o bebisen kommer förhoppningsvis i september.. Så kanske inte så skoj att åka från trondheim hem till Sthlm för o vara en gravid kossa på syrrans bröllop *haha* men får gå ändå. Ska på kontroll den 31/1 O det är vårt första barn.. Spännande!! Inge illamående (än) men ojoj va man e trött o har ömma bröst *ajaj* Får se hur d går. Ta hand om er där ute nu!! kram

 • loppans mamma Mån 19 mar 12:02

  Vi hade funderat ett tag på att skaffa ett syskon till vår dotter. Jag slutade med P-piller för några månader sedan då dom gjorde att jag inte mådde bra. Har kört med säkra perioder och kondom. Vi fick ett "infall" förra månaden att äh,vi testar! *fnissfniss* som två tonåringar ungefär...och ja,det bhövdes bara ett försök. är nu i v.6 plus några dagar. ömma bröst men i övrigt känner jag mig inte gravid alls vilket är så skönt då jag hade en mycket jobbig graviditet sist.

 • Eva Tor 29 mar 22:51

  Jag är i 6 veckan! Jag har ännu inte hunnit känna mig lycklig över graviditeten då jag åkte på en dunderförkylning:( hoppas inte det skadar fostret bara...jag har haft fruktansvärt illamående på eftermiddagar och kvällar, brösten är svullna och får inte plats i varken bhar eller toppar nu...dessutom har jag börjat få sådana "cravings" som gravida får, nu är det apelsiner som gäller, jag kan äta ett kilo om dagen minst :) vatten dricker jag också i mängder som jag aldrig annars gjort...läste på en tråd om att man ska tillföra folsyra i kosten, någon som vet nåt om det? Receptfritt? Ska gå till mvc nästa vecka, får väl mer info då...

 • Ida Tor 19 apr 12:21

  Min sambo mistänkte att jag var gravid. Gjorde test hemma i måndags & det visade stort plus!
  Gjorde ett ul igår för att bekräfta det, visade att jag är i vacka 6+2 :)!
  Men, dock har jag konstant illamående så jag orkar inte göra någonting mer än det som verkligen måstes.
  Har fruktansvärt ömma bröst & väldigt svullen mage!
  Känns inte bra..
  Har ni/du något tips mot illamående?

 • Lina Lör 2 jun 17:13

  Blev gravid trots spiral, är nu i vecka 6, men jag har haft känningar länge och bara vetat att jag är gravid. Är extremt trött, känslig, illamående, blir äcklad av visa lukter, hungrig och onda bröst.
  Vet inte om jag är redo för detta och tycker det är orättvist att jag blev gravid när jag vet hur mycket många kämpar.

 • Anette Mån 16 jul 12:10

  Hej!!
  Jag är 42 år UNG och är nu gravid igen efter ett missfall i december med en jobbig skrapning med komplikationer pga av en läkares klumpighet.
  Stack hål på min livmoder så istället för 20 min operation blev det 3 timmar med titthålsoperation och allt möjligt skit...
  Urjobbigt och fick ingen information alls utan blev inkastad på ett rum och 2 1/2 timme senare kom läkaren och förklarade vad som hänt.
  Då hade jag fått för mig allt möjligt sjukt i huvudet vid det laget eftersom jag hade 3 hål i magen och trodde de hade tagit bort hela skiten ju.
  Jättebesviken på hur detta hanterades så skrapning blir det inte en gång till.
  Då får det gå naturligt isåfall om det blir så illa,men jag är optimist och hoppas det går bra.
  Jag mådde jätteilla den gången och mår hur bra som helst denna gången.
  V5 har jag gått in i så ganska nytt ännu.
  Vågar inte hoppas ännu för fick missfall i v 12.
  Är däremot väldigt trött och kan sova hur mycket som helst.
  Vinet som någon skrev om är ingen fara.Har en arbetskamrat som drack vin några gånger under sin graviditet och hon var 41 då och det gick hur bra som helst.Fast det är klart låta bli helt är nog det bästa ändå.
  Min rökning är JAG däremot orolig för.
  Förra gången mådde jag så illa så det var inga problem att hålla upp då men denna gången är det värre.
  På något sjukt sätt hoppas jag att illamåendet slår till så att jag blir tvungen att låta bli men försöker hålla mig till 3 cigg om dagen iallafall..
  De säger ju att man inte ska ta nikotinersättning då är det bättre att dra några bloss har jag hört iallafall..
  Ha det bra alla ni blivande mammor därute.
  Kram

 • Anette Mån 16 jul 12:12

  Ida....
  Jag vet att ingefärakarameller hjälpte mig jättebra.
  Smakar fan rent ut sagt men man kan suga ut dem och sen spotta ut själva karamellen.
  Bara ett tips

 • Anette Mån 16 jul 12:16

  Eva!!!
  Du ska ABSOLUT äta folsyra de första 12 veckorna helst och minst 400 mg om dagen.
  Detta minskar risken för ryggmärgsbråck tror jag det var och missfall.
  lycka till
  Finns att köpa online och på apoteket.

 • Natasja Lör 21 jul 00:50

  Jag är i v 6 nu och mår kanon! Inget illamående alls. Dock gör mina bröst lite omt + att d monar lite som mensvärk light i magen, men d e bara lite ont mellan varven bara. Nu börjar jag nojja lite, vill ju så gärna att d här ska bli en liten bebis nu... Men snart är ju de mest kritiska veckorna över :-)

 • forstabarnet Fre 27 jul 14:45

  Jag går in i vecka 7 imorgon. Har inte speciellt mycket symptom, så pass lite så jag ibland blir orolig att jag inte är gravid. Tar nya test lite då och då för att dubbelkolla. :) Kände av växtvärk tidigare, men är borta nu. Var oxå lite uppsvälld förut, men inte så farligt.
  Min sambo tycker jag äter mer och är sugen på kyckling hela tiden. :)
  Lycka till alla!

 • ulrika Tor 30 aug 23:18

  hej! jag fick reda pà idag att jag är gravid, känns overkligt och jag började gràta. stod att man kan ha problem med magen och jag har ju gàtt och funderat pà varför den är sà full med gas! nu vet jag :) helt plÖtsligt fick jag halsbränna ocksà och denhär veckan har màrgonkaffet smakat sà himla illa. sà tydligen, förutom det positiva testet, sà är jag gravid! när ska man ringa mödravàrden?

 • Medinaaaj Mån 3 sep 23:54

  Känner inte igen mig så mycket i V.6 men därimot i V10... Är dock bara i v.6 , tror jag min mens var borta i tre månader , fick en liten blödning i Juli å sen inget mer nu då å testen e positiva :) Hoppas det håller sig denna gången :)

 • Hoppas och vill Sön 30 sep 12:46

  Är i vecka 6 (5+4) inget illamående, men snurrig, molande mensliknande värk, hungrig och kissig. Ja jag hoppas också lika mycket för mig som för er andra. Inte roligt att känna oro. Jag vågar inte bli riiiiktigt glad än (synd) vet ju att risken för missfall minskar först efter v 12 eller 13. Vågar inte berätta för mina och sambos föräldrar än. Försöker verkligen äta bra, dricker inget kaffe och hoppas att "Gravid" tabletterna från apoteket räcker som tillskott. Önskar att man kunde göra något för att hjälpa bebisen att stanna där den är och att allt blir som det ska. Humöret svänger, gravidapps kollar frenetiskt (har 5 olika) läser en rolig bok som heter "på smällen" med Ann Söderlund & Hannah Widell. Kapitlet om cravings får mig att gråta av skratt. Höll på att dissa boken för att dom kan vara lite tramsiga och omogna. Men det är just vad vi gravida kan behöva :-) önskar att glädjen smittar av sig ännu mer så inte oron stannar så länge på besök. Den får gärna åka på semester nån annan stans. Lycka till alla fina bebismagar. Hoppas allt går bra. ❤

 • Jennifer Mån 15 okt 12:53

  Jag gick precis in i vecka 6! Mår illa, svullna bröst, svårt för vissa lukter, oändligt trött, uppe minst 5 gånger per natt för att kissa, humörsvängningar och en liten mage som syns när jag har på mig tajt tröja :) känns lite som att jag fått allt man kan få! Synd om min pojkvän som måste stå ut med mig :) vi är dock riktigt lyckliga och väntar med spänning på allt som komma skall

 • anilove Tor 1 nov 11:55

  Jag har snart gått vecka 6 och det känns otroligt! Fick riktigt veta idag att jag verkligen är gravid, det blev overkligt för mig men känns så roligt, spännande! Underbart med ett litet knyt i magen, längtar tills jag får se den lille ♥ Beräknad förlossning i slutet av juni, jag mamma!? Vilken fantastisk känsla!

 • Therese Lör 8 dec 17:16

  Jag tror att jag är i vecka 6, lite oregelbunden mens. Jag hoppas verkligen på den här gången men oroar mig väldigt mycket då jag var med om ett utomkvedhavandeskap för ganska precis 1 år sen. Jag har lite värk i magen, men det känns inte som förra gången då det gjorde mycket ondare då och mest på den sidan det fastnat på. Hoppas att det bara är växtvärk! Har inte lika ömma bröst den här gången och heller inget illamående. Kanske är bra tecken. =) Men jag är fruktansvärt trött! Hoppas det går/har gått bra för er alla!

 • Imela Tor 7 feb 14:47

  Hejssan svejssan! jag är snart 22 år gammal och vi har provat bli gravid i lite på en månad nu med min sambo. Är såå glad, jag plussade fredag och lördag morgon o var till labben på måndagen o plussa 3 gången ;) Nu är jag ungefär i vecka 3+6!

 • Miss86 Ons 20 mar 10:13

  Hej!
  Spännande att läsa allas historier:) själv är jag i vecka sex:) plussade förra måndag:) o överlycklig❤ vi har försökt i ca 7 år så detta e verkligen ett lyckorus gör oss :)
  Mina symptom första veckorna va riktigt ont i brösten o mensärk. Nu e de rätt mycket molande värk i magen o brösten svullna o fruktansvärt ömma i bröstvårtan! Aj aj säger jag. Men jag välkomnar alla symtom. För övrigt mår jag bra, ökad aptit o vaknar på nätterna , varje natt, hehe rätt komiskt med tanke på att jag aldrig vaknat på nätterna förut:)
  Jag e lycklig var dag iaf o hoppas på att vårt lilla frö vill bli sådd helt ut o slå ut som en vacker blomma❤

 • jenny24 Sön 22 sep 16:05

  Hej!

  Jag tror att jag är i vecka sex nu. ont i brösten, trött och känslig för lukter. Försöker vara nyttig och inte stressa.

  Till alla som oroar sig för missfall; jag har börjat använda en kräm som heter Progesterall, man kan googla och hitta var det köps. Det ska motverka missfall, göra mensen mer regelbunden och hjälpa med klimakteriebesvär. Började ta den för att bli regelbunden för ett år sen och sedan dess har jag haft en cykel på 28-30 dagar istället för 22-37...

  Kan vara värt att kolla upp :) Lycka till alla gravida där ute!

 • Zilla Tor 26 sep 23:03

  Är nu i vecka 6 och har allt symtom man kan ha. Trodde inte att man fick allt så här tidigt. Ömma bröst, kräks på morgonen, kissar hela tiden och gråter för minsta lilla. Men allt känns helt okej bara vi får en frisk liten bebis i slutet av denna resan. ❤
  Så lycklig!

Vill du slippa fylla i texten ovan så registrera dig gratis här.Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm