Gravid vecka 7

Gravid vecka 7

Publicerad 21 januari 2010 09:51 91 Kommentarer

Din bebis som kallas för embryo växer en millimeter om dagen. De små armarna sticker fram och hjärtat slår. Det syns nog inte på dig att du är gravid men troligtvis så känner du dig gravid.

Bebis

Nu går det undan. I den här veckan växer embryot ungefär en millimeter om dagen från att vara 4 till 5 millimeter långt, i slutet av sjunde graviditetsveckan har din bebis blivit ca 11-13 mm. Hela 100 000 nya nervceller bildas varje minut!

Armarna sticker redan fram, man kan se benens utveckling, hjärtat slår, hjärnan börjar dela sig i två hjärnhalvor och ögon och näsa håller på att bildas nu. Embryot kan nu börja utföra flera reflex rörelser såsom att vrida sig och höja samt sänka armen.

Du

Det syns inte, men många gravida kvinnor känner det redan tydligt. Vikten kan ha gått upp eller ner, men det är inget att oroa sig för.

Är det något du oroar dig för ska du försöka fundera på varför du är orolig för det? Du ska inte banta under graviditeten, ät ofta och tänk på vad du äter. Fråga vår rådgivare om hjälp kring kost och träning under graviditeten.

Din matsmältning fungerar långsammare nu, vilket kan göra att du känner dig gasig och obehagligt mätt. Det är väldigt vanligt att gravida kvinnor mår illa på morgonen nu, ha en skorpa eller frukt bredvid sängen när du vaknar.

Källa 40 veckor: Mammapraktika av Leni Söderberg och Barnmorskan online på Minbebis.com

Stina Sandström
stina@minbebis.com

Sätt betyg:
(2.98) 1897 Röster


Läsarkommentarer (91)


 • Andorinha Tis 31 aug 20:55

  Hej! Jag känner inte riktigt igen mig i det som står om graviditeten under vecka 7, vilkenjag just nu befinner mig i. Jag mår inte illa eller har ömma bröst utan är bara trött och lite grinig. Visserligen tycker jag att jag blir obehagligt mätt ganska fort och så men jag skulle så gärna vilja känna några fler "mer säkra" symptom på att det faktiskt växer någonting där inne fortfarande. Är det så att man kan må så här "bra" och samtidigt vara gravid eller ska jag kolla upp detta på nåt sätt? Kan man kolla om man fortfarande är gravid genom att göra ett till grav.test ex? Många frågor ;) Tacksam för svar!

 • Vaniljflickan Lör 4 sep 08:54

  Hej! Jag tror inte du ska oroa dig. Jag går precis in i vecka 7 och känner precis som du. Jag mår inte speciellt illa och har inte ont i brösten. Möjligtvis kan jag känna mig upplåst i magen och har haft lite halsbränna, men annars mår jag prima. Du kan göra hur många test du vill under hela graviditeten om du blir lugnare av det, annars tycker jag att du ska leva på som vanligt och försöka att inte "tänka på det", även om det såklart är jättesvårt när man är med om något så fantastiskt i sitt liv! :) Lycka till.

 • jag Sön 19 sep 08:49

  jag är i vecka 6 och känner igen allt detta redan... mår fruktansvärt illa till och från och främst på morgonen... vaknar tidigt, hjälper om jag äter nåt...en stund... brösten är superömma och är svullna (hjälp jhur stora kommer de bli?? jag som redan är för storbystad...) längtar tills jag mår bättre...

 • trötter Tor 7 okt 14:46

  hallå allihop. tror inte ni behöver oroa er. Jag kände i pricip bara av ömma bröst, trög och uppblåst mage och halsbränna hela vecka sex. Sen i början av vecka 7 kom illamåendet och tröttheten bara så där- allt liksom förändrades över en natt.... Knaprar nu åksjukepiller för att klara av illamåendet...

 • pärlan Sön 10 okt 18:31

  Skönt att höra att det finns fler som mår "bra". Mår inte heller illa. Det är lite stressande att läsa på de olika graviditetsidorna om symtomen i v 6 och 7 där det står att "illamåendet är nu i full gång" när det inte är så. Då är det skönt att veta att det finns fler som mår "bra" :)

 • Sara Ons 13 okt 16:24

  Jag mår FRUKTANSVÄRT illa. Alla ni som inte gör det, tacka han där uppe för det. Jag kan inte äta något annat än smoothie och det tar mig över 1 timme att ens kunna gå upp på morgonen. Brösten ömmar, magen ömmar, fast föda kan jag glömma!

 • Gabriella Mån 18 okt 13:51

  Jag känner precis som Sara. Det är inte kul allas :/ .. Ni som mår \"bra\" va glada för det och njut för fullt! :) Grattis till graviditeten alla! Kram

 • helena Fre 22 okt 10:19

  gravid för tredje gången och alla graviditeter är olika, första graviditeten mådde jag prima fram tills förlossning, mådde aldrig illa, hadde aldrig ont, och var ute å dansa veckan innan bf;) andra graviditeten kom allt, illamående i 12 veckor!! foglossningar som var hemska, kunde inte röra dom 15 sista veckorna, å svällde upp som en flodhäst...å denna gången känns det ganska bra..lite illamående bara å ömma bröst..men för övrigt pigg...tänk att dt kan vara så olika!

 • Åsa Tor 28 okt 13:53

  Vad glad jag blir av att höra att man faktiskt kan vara gravid i v 7 utan att må dåligt! Jag har haft en känsla av att barnet inte finns längre. Har den fortfarande gnagande i mig men känns lite lugnare nu när jag har läst det här. Jag har inga krämpor som gör mig påmind om att jag är gravid. Bara ont i brösten. Vad skönt att det finns sidor som de här så man kan dela med sig!

 • mysgosan Fre 29 okt 13:07

  Hej! Jag är också gravid i vecka 7, Lite öm i brösten, jag mår inte illa på morgonen men har under dagtid ett lite molande illamående, Annars mår jag ganska bra just nu och är lycklig! Detta är mitt 4 barn men min sambos första så han är lite orolig! :-) Grattis alla gravida!

 • Kulan11 Mån 1 nov 16:47

  Jag är i vecka 7 och har tänkt tanken flera gånger om det verkligen är nån som växer i mig?? Jag är öm då och då bara i brösten. Är jätte trött förvisso men det är ju höst också. Förra veckan hade jag som typ träningsvärk i magen men det har gett sig och känns bara som typ mensvärk ibland. Är det normalt med mera flytningar? Eller kan barnet typ följa med ut? Dum fråga kanske men det är mycket som rör sig i huvudet här ;)

 • Therese Tis 2 nov 20:54

  Jag är också i vecka 7, mår i princip inte illa alls men däremot har magen pajat på andra sätt...magknip, gaser...jättejobbigt att äta men jag är tvungen eftersom jag är hungrig nästan hela tiden och det är ju inte förren efteråt problemen börjar...nån annan som har det likadant? Håller för övrigt med om att det är skönt att höra att alla inte mår pyton, själv lipar jag mellan varven och tror att det är nåt fel...Övriga symptom är trötthet, frusenhet och svullna (men inte så ömma) bröst. Men annars inget. Ringde dock min gyn idag och bokad tid för VUL i slutet av nästa vecka, står inte ut med ovissheten...kanske klent av mig men nu är beslutet taget!

 • Mini78 Mån 8 nov 12:45

  Hejsan.

  Jag är i början av v 7 och jag känner mig bara jättetrött på kvällarna o ömma bröst. Sen har jag oxå massa flytningar, men jag har läst att det är normalt :-) sen mår jag illa under dagen till o från o får kramper/menssmärta om jag inte har ätit på länge..! Annars mår jag jättebra :)

  Kram på er..!

 • Mini78 Mån 8 nov 22:50

  Hej..!

  Therese: det är absolut inte klent av dig... Jag gjorde idag mitt andra ultraljud för att se så att allting är som det ska..! Till o med min sambo var med. Sen känner jag samma som dig o jag äter oxå allt från varje timma till varannan.. O väntar jag med att äta så får jag hemska kramper (känns som kraftig menssmärtor) så känns det bättre att göra ultraljud så gör det..!

  Kram kram :)

 • louise Tis 9 nov 18:45

  jag har gått in i v 7 nu, har verkligen besvär illamåeende, kräkningar trött och kissnödig jämt känns det som.. hade exakt såhär förra veckan också börjar bli trött på det här, när avtar det jobbiga symtomen?

 • Längtar32 Tis 16 nov 11:22

  Louise - symptomen brukar avta någonstans mellan v.12 till v.15 i graviditeten :) Stå ut, det äääääär värt det! Styrkekram

 • Anneli84 Lör 20 nov 19:04

  Jag borde också vara i början av vecka 7 men känner mig så osäker, vågar inte göra att till gravvtest med risk för att bli nojjig. Mår samma som jag alltid gjort och livet lunkar på, kan det vara så att man får ett plus på gravvtestet men sedan ändå inte är gravid? Usch denna tanke skrämmer mig! Vill ju så gärna vänta bebis =O) BM på måndag och VUL på torsdag i nästa vecka... LÄNGTAR!!! Men tänk om de inte hittar något på VULen, kan det hända???? Låter kanske konstigt i andra öron men jag vill må dåligt. Ursäkta er som inte instämmer med mig men den här oron tär på mig. Kan inte sluta tänka på det.

 • Gammelina Ons 24 nov 14:26

  Är gravid för första gången. Oplanerat, men lika glad för det. Enligt graviditetskalendern är jag inne i vecka 6,men är osäker då min mens varit lite opålitlig på sista tiden. Är det någon som har erfarenhet av de där gravtesten som ska kunna visa vilken vecka man är i? är de tillförlitliga? Har känt mig väldigt gravid i vart fall de senaste 2 veckorna. Kramp i magen, trött, hungrig och inbillar mig att brösten svullnat. Nojjar mig över det mesta då jag inte vill riskera missfall nu när man är så inställd på en liten bebis.

 • Lindiz Ons 15 dec 19:47

  Jag är i drygt vecka 7 nu och tyckte att jag kände mej mer öm om brösten för drygt 2 veckor sen.Nu känner jag absolut ingenting.
  Är det någon ovanligt eller behöver jag oroa mej?

 • Sofie Tor 16 dec 23:08

  Gick in i vecka 7 idag, har fruktansvärt ont i brösten och jag får som menssmärtor lite då och då. Ett tips till er andra som har ont i magen och ryggen, Fyll en stor petflaska ( om ni inte har en varmvattensflaska) med varmt vatten och rulla på magen eller ryggen. Hjälper jätte mycket! :) Har lite sömnproblem också men annars så har jag knappt nå andra problem. :)

  Sen så kan jag ju säga att jag tror inte längden på barnet stämmer, för jag va in på akuten för jag va sjuk förra måndagen, och dom vela kolla så att allt va bra med lillen där inne, så fick göra vaginalt ultraljud, och då sa han att barnet va ca. 8mm och att jag va i slutet av vecka 5. Så som sagt, tror inte att det stämmer så bra det som står här med längden.

  Och det syns faktiskt redan lite grann på min mage. :)
  Men min mammas mage började synas tidigt när hon väntade mig och min syster också så.^^

 • m Fre 17 dec 17:14

  Jag kan förstå att man blir lite orolig om man inte känner några graviditetssymptom alls, men å andra sidan - njuuuuut så länge ni kan fortsätta livet normalt!! Skulle det vara så att du mot all förmodan inte är gravid så kommer fler chanser!

  Jag är i slutet på vecka 7 och har i en veckas tid varit alldeles dödstrött. Orkar äta, sova och knappt jobba. Absolut inget mer. Blev förkyld mitt i också, vilket verkligen inte underlättar. Tog ledigt från jobbet 2 dagar för att "vila upp", men det hjälper ju inte! Gick på skogspromenad idag (i snigelfart med tunnelseende) i hopp om att piggna till, men slutade bara i ännu mer trötthet. Orkade knappt klä av mig när jag kom hem. Ligga ner, det är det enda som funkar bra. Undrar om jag borde oroa mig?

  Andra symptom jag har är svullna lätt ömma bröst, molande illamående nu som då, hungrig och mätt på samma gång. Inget hjälper!

  Känns hopplöst att tänka att denna trötthet skall fortsätta i veckor eller kanske månader till!

 • nadia naif Fre 17 dec 19:35

  Hej! jag är gravid i sjundeveckan, men känner abslult ingen-ting. det känns inte som att jag e gravid.. Ska jag göra en till gravidtitet test eller? Jag har gjort det bara en gång och sträken var ganska svag... Men jag har så klart inte fått min mens sen ocktober..

  Är det normalt och inte känna ngt eller ska jag kolla upp det??

  tack MVH//Nadia

 • K Tis 21 dec 19:59

  Är i vecka sju och har inte heller några symtom förutom ömma bröst. Illamåendet har jag inte känt av en enda gång...

 • LillaLola Tor 23 dec 13:11

  Går in i v 7 idag. Andra barnet. Viste inte att jag var gravid förrän förra veckan. Har inte haft några symtom förutom att mensen uteblivit och att jag var "magsjuk" förra veckan typ. Förra grav. visste jag på en gång och kände av en massa symtom på en gång, men nu ingeting. Så konstigt. Brösten ömmar inte alls, vilket de gjorde sjukt mycket förra gången.. Kan det vara pga man redan ammat tidigare och att de redan är lite "uttänjda" liksom? Annars är jag väldigt illamående till och från vilket jag varit nu sen jag testade mig. Jag är grymt hungrig hela tiden men känner ingen lust att äta något alls. Dricka går bra. men har avsmak för allt. Magen är jättegasig, svullen och jag får ont efter jag ätit. Har som mensvärk till och från som strålar nedåt.. Känns lite som foglossning, men det känns ju konstigt om det skulle vara så redan nu... Annars känner jag mig inte gravid alls. Är mer gråtmild och får humörsvängningar. Är orolig för missfall, men tror att det kommer gå bra :) Byxorna börjar strama åt lite mer, men tycker inte att jag blivit större.... Grattis alla och god jul :)

 • Linda Tis 11 jan 15:02

  Hej,
  Alla som undrar om ni ska göra ett till gravtest för att ni inte känner er gravid kan jag säga att det spelar ingen roll om ni gör ett till eller inte. Om det råkar vara så att ni har fått ett missfall kommer inte det synas på testet i alla fall eftersom ni har kvar gravid hormonerna i kroppen i ca 1månad efter att fostret dött. Är ni oroliga kan ni boka tid för ett ultraljud hos er barnmorska för att vara säkra. Jag vet vad jag talar om av egen erfarenhet. Har själv varit med om två missfall men är nu gravid igen och håller tummarna för mig själv och alla andra där ute! Lycka till!!

 • Saso Tis 11 jan 19:52

  Hej,
  Jag är som ni andra också gravid i vecka sju.
  brösten är ömma, har halsbränna och magen är svullen till och frå.
  har även haft lite mer flytningar nu. ibland har det övergått till blod, men inte mycket. Någon mer som har varit med om nått likande?
  Är lite orolig för att det var ett missfall jag fick..
  Lycka till allihopa!

 • Sanna80 Ons 12 jan 20:31

  Tredje försöket, fick registrera mig, fungerade ju inte:

  Till Saso: hade själv missfall, det blödde mycket rikligt, det gick inte att ta miste på att det var missfall... Oroa dig inte, små blödningar kan man ha utan att det är något fel. Och man kan inte påverka själv ändå. Njut och må bra, en dag i taget!

 • Redaktionen Ons 12 jan 21:34

  Hej Sanna80! Kul att du registrerade dig och tack för peppet i vecka 9. Vi vet att det kan stå pappa istället för partner i en del äldre artiklar och dessa uppdateras till partner. :)

  Är man inte registrerad medlem godkänns kommentarerna först och därav syntes de inte på sidan ännu.

  // Stina

 • Saso Tor 13 jan 14:13

  Tack för svaret! Försöker att inte tänka på det men är svårt när jag har haft bruna/röda flytningar sen i måndags..

 • Neckis Tor 20 jan 12:10

  Jag har gått in i vecka 7 idag. Har ömma bröst, Illamåendet kom igår. I söndags var det tack och hej till kaffet. Mat vill jag inte ens tänka på. Urk!
  Molvärk till och från och sååååå trött

 • Lia Lör 22 jan 21:15

  Jag är i vecka 7 och har mkt ömma bröst och magen är jätte svullen, måste ha stora tröjor på mig varje dag på jobbet för att det inte ska synas redan. Vill ju inte säga något förens jag vart på ultraljud o att jag vet att det är OK där inne. Mår lite lätt illa men bara efter jag ätit något. Ingen trötthet ännu.

 • A Mån 24 jan 12:16

  Är i vecka 6 och mår riktigt illa.
  På morgonen och kvällen är de värst. Mår även illa mitt på dagen. Det som brukar hjälpa lite är karameller eller att tugga tuggummi. Känner inte att brösten ömmar så mycket, bara lite. känner mig mest trött.
  Har även svullen mage. inte så värst mycket men den finns iaf ;)

 • Victoria Mån 24 jan 22:02

  hej hej..
  Ja nu är man ligte förvirrad.. Enligt graviditetskalendern är jag i vecka 6. 5+1. När ja va i 3+5 gjorde ja ett grav test, visade negativt. Hade mått illa på kvällarna och endel mornar men de försvann för ett litet tag sen. Men nu tycker jag att ja har svullnare bröst och mörkare vårtgård än vanligt. Men dom ömar inte. Kan de va inbillning? nån med samma problem som mig.?????

 • Maja79 Mån 31 jan 22:29

  Känner igen mig i många kommentarer ovan. Jag mår väldigt bra, fast jag är lite extra trött och hungrig. Jag vill veta att det verkligen är ett litet liv därinne! Längtar tills magen växer!

 • Nillaxx Fre 11 feb 11:40

  Illamåendet är jobbigast tycker jag. Att inte kunna ha mina byxor e oxå lite drygt..... men e det 4:e barnet så kanske magen kommer tidigare :)
  Känner mig mest svullen faktiskt..... Längtar tills illamåendet släpper.

 • Angelina Sön 13 feb 11:27

  Haha=) Jag e inne i vecka 7+5 mår skitbra inget illamående ellr ngt. men ådriga o ömma bröst och äter som en kossa =) rätt så trött ska på ultraljud på fredag =) men man blir lite överkänslig jag tycker inte man skall oroa sig för mkt för det är då allt går snett inga negativa tankar nu brudar:P vi ska ha bebissssssssssssss=))))) kram

 • Linn Mån 14 feb 17:24

  Jag har inte ännu kollat upp i fall jag är gravid och har precis haft en liten blödning, mindre än jag brukar ha i vanliga fall, men om jag nu skulle vara gravid är jag i v 7 och jag har lidit av hemskt humör, halsbränna och trötthet den senaste veckan, har även ont i huvudet. Är det bara tecken på en kommande förkylning eller är jag kanske med barn?

  Grattis på alla er andra blivande föräldrar :)

 • Malin Ons 16 feb 11:52

  Vecka 6 eller 7 nu, det beror lite på vart jag kollar... Träningsverk i magen, när jag spänner magen så värker det lite i ryggen också. Annars mår jag bra. Har haft problem med gaser i 3 veckor nu, detta kan göra att jag mår lite illa ibland men inget farligt. Brösten har blivit ömmare i veckan. Trodde nästan inte att jag kunde bli gravid. Tog ca 8 månader, men nu verkar det ha gått vägen. Ska inte ropa hej än, man vet ju aldrig.
  :) Grattis till alla nya växande liv!

 • Kwakii Ons 23 feb 11:31

  Jag är i vecka 7 nu, och har alla åkommer man kan ha , gått upp 3 kilo , illa mående, hungrig hela tiden :) och mina bröst är enorma och väldigt öma.
  När jag var hos gyn och gjorde mitt först test så hitta de en mysmo som är väldigt stor 7X8 cm , den sitter förvisso utanför livmoders etappen och detta kan i sin tur bero på att jag har fått mage och gått upp.
  Däremot så minsta lilla krämpa gör att jag är livrädd för att få missfall, det har tagit oss två år att bli gravid.
  Gillar detta forum , skönt att dela med sig med andra då man inte kan skrika ut att man har bebis i magen till hela världen riktigt än. :)

 • Andra gången gillt? Lör 26 feb 18:56

  Hej!
  Vet inte om jag är gravid eller hur länge. Enligt grav.kalendern vecka 7. Hade positivt gravtest för två veckor sedan. Blödde nästan i en vecka. Väntar på att kunna ta ett nytt grev.test för att kontrollera graviditet. Hoppas på det bästa. Grav.symtomen finns fortfarande, så det är en tröst.

 • Jenny;€ Sön 27 feb 14:52

  Jag är oxå i vecka 7 o väntar mitt andra barn, kan inte komma ihåg att jag mådde så här sist, illamåendet var där sist men svullen mage o massa gaser hade jag inte känner igen mig i kwakiis inlägg, har oxå ökat 3 kilo i vikt mm, undra vad du menar med att du har en mysmo utanför livmodertappen?

 • Kwakii Tis 1 mar 18:29

  Till Jenny:
  Det heter tydligen myom på svenska (mysmo är det spanska ordet och då jag bor i spanien så blev det lite fel) och är en godartat tumör som sitter på livmodern, det är tydligen väldigt vanligt men i mitt fall så växer den väldigt snabbt med tanke på alla hormoner som kroppen producerar just nu, Läkaren jag har sa till mig vid mitt andra ultra ljud att om den fortsätter att växa i denna takt så kommer de att ta ut bebisen redan i slutet av Juli början av Augusti vilket oroar mig då jag enligt kalendern ska föda i oktober. Men förhoppnigsvis så vet de väl vad de snackar om. Ibland läser jag nog för mycket på nätet och på så sätt bygger upp en oro som kanske inte är befogad. Jag vill ju bara att mitt lilla hallon där inne ska må bra och att denna myom inte orsakar några större problem under min graviditet , det är nog så jobbigt som det redan är.

 • Malin Mån 14 mar 11:01

  hej är det någon som varit med om att grav test inte visat någonting när mensen inte kommit...nu är jag inne på min 4 vecka utan mens...gjort 2 st grav test med 1-1.1/2 veckas mellan rum...men dom va negativa... men va är mensen...någon som har varit med om samma sak? känner mig uppblåst i magen, humörsvängningar, i bland molande mensvärk men inte hela tiden...??????? känns inte som min förra gravidetet.....

 • Till Malin Mån 21 mar 21:16

  Jag hade det också så en gång...gravtest visade negativt, mensen var 1 månad försenad. Gick till gynekologen och han såg inget konstigt...berodde tydligen på stress och viljan att vara gravid. Jag tycker att du ska söka upp en gyn. mottagning och se om allt är okej!

 • Bella Tis 22 mar 05:15

  Ar i vecka 7....men har varken omma brost/brostvartor, mar heller inte illa! Kissar lite oftare an vanligt, och kan kanna mig trott lite da och da...har fatt oljig hy och med det en massa sma finnar i ansiktet, samt vit/gula flytningar....Var jatte nojig i borjan eftersom jag inte hade de "typiska" gravid symptomen...men har nu lyckats overtala mig sjalv om att det ar olika for alla :).....ska pa ultraljud nasta vecka....hoppas att allt ar som det ska!! :)

 • Sofia Sön 27 mar 09:52

  Intressant att läsa hur alla mår. Själv så har jag fått alla symtom som man kan ha vid det här stadiet. Jag har mått illa i flera veckor nu...men förra veckan blev ännu värre. Jag mår ständigt illa nu, har ömmande bröst, blir anfådd så fort jag rör på mig och lite krämper i magen då och då. Det är första graviditeten för mig/oss så visst blir man lite orolig att det ska bli missfall. Men jag försöker att leva efter alla råd och tips. Ska till BM om ca 3 veckor och håller tummarna att allt ska gå bra fram till dess.

  Lycka till alla blivande mammor! =)

 • Beccis Sön 3 apr 13:57

  Ja tänk att det kan vara så olika!! Själv har jag just gått in i vecka 7 och är i det närmaste däckad av illamåendet och yrseln. Har hänt att jag svimmat av på morgonen pga det låga blodtrycket. Har lyckats undkomma kräkningar (än så länge). Trots det har jag noll energi eftersom jag inte får i mig någon föda pga illamåendet. Brösten känns redan(!) gigantiska och ömmar vid minsta beröring. Lycka till alla!

 • mamade Ons 4 maj 17:06

  jag fryser konstant!! någon annan? är i v 7

 • Nallemys Tor 19 maj 19:27

  Jag är i vecka 7 (6+3) och jag upplever att jag får ont i nedre magen när jag sitter länge och dessutom är kissnödig. Pendlar 1,5 timme enkel resa dagligen och graviditet verkar inte vara kompatibelt med det.....Någon annan som upplever den typen av obehag?

 • Nykomling Lör 21 maj 19:39

  Hej alla,
  Kul att höra om era gravtecken! Själv är jag i vecka 7 snart åtta och mitt värsta tecken är spänningshuvudvärk och avsmak för typ 95% av all mat(pankakor fungerar dock och fräsch frukt eller flingor...), har ingen ork och koncentrationssvårigheter. Har även haft lite mensvärk men den har lagt sig nu verkar det som. mår illa när jag är hungrig och måste ha mat SNABBT! :-)
  Någon som kännerigen sig i huvudvärken?
  Grattis alla till graviditeten och lycka till!!

 • L8 Mån 30 maj 20:15

  Hallå!
  Jag har nöjet att dela med mig av mina tecken... Jag fryser lite då och då till och med kallsvettas ibland. Om kvällarna är jag dödstrött och om nätterna drömmer så sjuka drömmar :) Givetvis så är mina bröst ömma och jag kissar ofta. Känner yrsel ibland. Har haft lite ont i huvudet men det är inte så farligt. Lite svullen mage men Annars mår jag hur bra som helst!!

 • natta Tis 31 maj 12:28

  Hej,gravid i 7:e veckan mår inte speciellt bra just nu .Varit inlagd på sös över en natt för stöddropp då jag inte fått ner varken mat eller vatten på 3 hela dagar.Nu kan jag äta igen sakta men säkert borde jag må bättre:)
  Har en son på 12 år mådde illa de första 3 mån men inte så här.Allt ser bra ut i magen i allafall,vilket känns skönt.

 • Mia Tis 7 jun 09:47

  Hej alla!
  Kul att läsa hur andra mår, runt samma vecka som jag själv är. Är gravid i v. 6 el 7, vilket känns alldeles fantastiskt och ganska overkligt. Har ömma bröst, mått illa på morgonen, innan jag fått mat i mig. Har lite spänningar i nedre delen av ryggen om jag sitter för länge, känns som träningsvärk.
  Är väldigt rädd för missfall, och reagerar på minsta lilla ont i magen. Vet att det är vanligt med uppblåst mage och att man kan ha lite magknip.. Vill bara komma över v.12 så kanske jag inte är lika nojig längre.. Grattis till er alla!

 • Helen Lör 18 jun 08:26

  Hej alla!
  Gravid i vecka sex eller sju och känner total lycka :-) som vi ha längtat..
  Känns skönt och lugnande att läsa alla era texter om hur ni mår och hur ni känner er, jag är jätte orolig att det JAG känner är fel..
  "tänk om det går öve" t.o.m sånna tankar har jag haft, hör ju hur dumt det låter.
  Längtar tills det börjar synas och kännas, när man får det "svart på vitt" :-)
  Jag mår bra, lite ömma bröst å "mens värk"... men för övrigt mår jag som en prinsessa :-)

  Stort grattis till er alla blivande mammor.

 • Lulin Tor 23 jun 08:55

  Är själv i v. 7 vad gyn räknade ut och är så glad!
  Har själv inga stora tecken och får också tanken - är jag verkligen gravid? Två positiva gravtest och utebliven mens tyder väl på det. Det enda jag känner är ömma bröstvårtor och emellanåt intensiv "växtvärk", som mensvärk, som håller i sig 5-10 min och sen går över helt. Inga smakförändringar, trötthet, huvudvärkt eller för övrigt anmärkningsvärt. Hoppas även att mina pyttetecken också är normalt. Väntar bara på det där illamåendet som så många pratar om. Ser inte fram emot det =(

 • Malin Tor 23 jun 16:50

  Är också i vecka 7. och Fick precis reda på det imorse! =) är super glad men samtidigt líte nervös. första lilla grynet både för mig och killen! MEN, vilken bra hemsida! :) känns som om man kan bli som klistrad här! Grattis till alla och även mig själv!=)

 • 12feb-12 Tis 28 jun 11:55

  Jag är i vecka 7 eller tidig 8 om jag fattat det rätt, men nu till saken. Jag är redan svullen om magen och börjar se gravid ut, jag kan alltså ej dra in magen. detta är mitt andra barn, och med första blev jag åxå rätt tidigt stor, då började jag med mammakläder i vecka 15, men nu är det ju "bara" vecka 7, kan det vara felräknat?? Eller är det möjligt att gravidmagen redan börjat synas?? (är rätt smal annars, kanske det har betydelse?) Till saken hör åxå att jag haft en p-stav som jag tog ut så sent som 17maj 2011 så det måste ha tagit sig direkt efter!?

  Tacksam för hjälp:)

 • Nica Ons 5 okt 04:24

  Jag är i vecka 7 och väntar andra barnet. Magen är rejält svullen, illamåendet kommer och går under dagen, fruktansvärt trött och vill bara ligga under täcket. Har gått upp 5 kilo och det är inte för att jag har ätit. Första gången gick jag upp 8 kilo dom 3 första månaderna. Är rätt liten i vanliga fall med en vikt på ca 50 kg.
  Tycker att det är pest att vänta barn, speciellt första tiden då jag bara vill krypa ur mig själv. 9 månader är obehagligt lång väntan tycker jag. Inga rosa moln för mig tyvärr.
  Förra gången kunde jag inte känns glädje förrän min kropp var återställd och energin var tillbaka. Är i vanliga fall en väldigt energifylld tjej och vantrivdes väldigt med avsaknaden av energi.
  Hoppas det går fortare denna gång.

 • Aninha Mån 14 nov 17:44

  Hej, tack för alla inlägg som tröstar att läsa. Är gravid i v 7 och mår helt fruktansvärt, kan inte ens glädja mig åt själva graviditeten just nu. Kan inte minnas att det var såhär jobbigt förra gången. Önskar jag kunde kräkas för då kanske illamåendet kunde släppa lite.. det är KONSTANT jättestarkt, alla vakna timmar. Får bara paus när jag sover, el ligger still och blundar. "Trött" är en understatement, jag är helt oduglig o vill bara sova. Psykiskt knäckande att må så här..
  Var hos läkare idag, fick Lergigan utskrivet hoppas det hjälper bättre än det receptfria som enbart gav mer trötthet.

  Usch och fy med allt just nu!!!!! :((

 • Lea Ons 16 nov 11:24

  Hej tjejer!

  Jag är 28 år gravid med min tredje och är i 7e veckan. Ska till BM i v.49. Ingen graviditet har varit den andre lik. Jag mår ganska illa då och då..svårt att få i mig nåt men salta kex skorpor går bra..fick i mig lite ris broccoli o lax idag och en frukt hoppas på att få behålla det.

  Jag blir också jättemätt fort..rätt så obehagligt är det,men kämpa på tjejer det blir bättre. :-)

 • 2:a Ons 16 nov 20:47

  Hejsan
  Är också i vecka 7 och känner mig rätt okej!! Självklart lite små kramper me det hör ju till.. Detta är andra barnet och känner mig mer orolig denna gången. Vill bara komma förbi detta år så missfallsrisken minskat!! Det är svårt med alla julfester nu och ursäkterna vaför man kör. Vill inte berätta än...

 • JohanaD82 Sön 4 dec 11:43

  Jag är i 7 veckan och 3e dagen och är jätteglad, lessen och orolig samtidigt...
  Har mindre gravidbesvär nu än för 2v sen och oroar mig att det har hänt något :( min sambo säger till mig att sluta oroas men lättare sagt än gjort..
  Mitt första barn och jag längtar verkligen, hoppas veckorna springer iväg till 11 januari då jag ska på ul. Ha det bra där ute med bäbisarna i magarna :)

 • lillan Tis 13 dec 14:28

  går in i 7:e imorn. Mår bra än så länge å hoppas det förblir så. Ha tuffa studier framför mig som måste klaras av och i vinter har jag 5 flygresor inbokade...hoppas man får må så bra det bara går.

  Jag har redan gått upp 3-4 kilo dock, någon annan?
  Från 58 till 62...har aldrig känt mig så stor förr :(

 • Lejsan Tis 10 jan 21:58

  Jag är nu helt oplanerat gravid, i sjunde veckan. Jag mår hyfsat men grejen är att vi har tre barn redan och var absolut, alldeles helt klara! Min kropp var liksom avställd för fler graviditeter. Vi har nu ändå bestämt oss för att välja livsmodets väg om allt går bra och glädjas över att livet inte gör som tänkt oss. Vi känner oss på något sätt starka av det beslutet. Jag får helt enkelt överraska min kära barnmorska med att be om att få komma på en besiktning, det är dags att "ställa på" kroppen igen! Tack för ordet!

 • Hanna82 Tis 17 jan 20:34

  Är gravid i vecka 7 och har varit illamående i en vecka nu och känner mig dödstrött. Hade ingen aning om att det kändes så här att vara gravid och dessutom inte kunna berätta det för arbetskompisar som säkert undrar varför jag blivit så disträ och lat.
  Jag känner mig mer sjuk är gravid. Längtar tills jag får berätta och att att magen börjar synas. Finns det fler som dricker mängder men inte kissar speciellt mycket? Jag förstår inte vart allt vatten tar vägen för jag har snarare minskat i vikt än gått upp.

 • Tess Sön 22 jan 23:16

  Så kul när de visa plus i tor

 • Cecilia Tis 28 feb 08:03

  Jag gick in i vecka 7 för två dagar sen...Har mått dåligt förra veckan men igår fick jag grymt ont i bröstn och efter middagen igår kväll mådde jag fruktansvärt illa när jag hade ätit klart så jag blev tvungen att lägga mig i sängen och det slutade med att jag somnade för kvällen. Det är fantastiskt att vara gravid, men jag trodde aldrig att jag skulle må såhär dåligt!

 • Mirre Tor 15 mar 12:15

  Ser att ni flesta mår väldigt bra i vecka 7. Vilken tur ni har hehe.. Själv har jag måt dåligt nu i snart 3 veckor och jag går in i vecka 7 idag. Mitt illamående tar kål på mig. Kommer det vara så här under hela graviditeten eller kommer det lugna ner sig ? Tacksam för svar.

 • lilltotta Ons 28 mar 14:06

  Hej! Jag är i början av vecka sju och plussade i måndags. Magen känns helkonstig med lite spänningar då och då.. Är riktigt äcklad av mat, är mest sugen på fruktsallad fast vi har då inte köpt hem nå frukt.. haha..
  Är så fruktansvärt trött så jag orkar ingenting! Det här är min första graviditet så det är väldigt spännande att läsa vad alla andra har för tankar!!!

 • Tilda Ons 4 apr 20:42

  Hello! Är gravid med min andra i slutet på vecka 7 och kan säga att jag har upplevt båda det ni beskriver, första gången hade jag ont i brösten, men inga andra symtom. Den här gången mår jag illa och har gjort det i två veckor, har ont i börsten, känner mig redan som en liten tjockis... Alla har sagt att det går fotrare andra gången, men jag trodde inte att det skulle gå så här fort...:-)

  Mirre: det är jätte individuellt hur det håller i sig, de flesta jag känner har slutat nästan på dagen efter v. 12 andra har varit riktigt dåliga under hela graviditeten. Hoppas det släpper för dig!

 • Ida Sön 22 apr 23:12

  Jag är i vecka 7 och mår illa hela tiden! Det enda jag gör är att äta! Brösten ömmatör något extremt, kan knappt ha bh på mig, är de normalt??

  Jag är 17 år , snart 18 och är jätte glad över min grabiditet, dock har inte jag och min pojkvän bestämt om vi ska behålla barnet.. Vad skulle ni göra om ni var lika gamla som jag ? :)

 • Ida Sön 22 apr 23:14

  Jag är i vecka 7 och mår illa hela tiden! Det enda jag gör är att äta! Brösten ömmatör något extremt, kan knappt ha bh på mig, är de normalt??

  Jag är 17 år , snart 18 och är jätte glad över min grabiditet, dock har inte jag och min pojkvän bestämt om vi ska behålla barnet.. Vad skulle ni göra om ni var lika gamla som jag ? :)

 • Mahlin Sön 6 maj 18:09

  Jag går in i vecka 7 om 3 dagar. Har fruktansvärt ont i brösten är trött och har mensvärk. Har inte riktigt förstått att jag är gravid, det känns som att mensen ska komma när som helst!

 • Eva Ons 4 jul 02:53

  Ni som mår bra behöver inte oroa er, inte heller ni som mår dåligt :)
  Det är olika från person till person och från graviditet till graviditet.
  Är i v 7 och det här är mitt andra barn. Med första barnet så mådde jag illa i 3 dagar när jag va i v12, annars mådde jag bättre än oförskämt bra hela graviditeten.
  Nu har jag mått lite illa och känt mig uppblåst i ett par dagar. Men jag är lugn och vet att allt är som det ska.
  Njut av vetskapen att ett liv växer inom er! Ju mindre man oroar sig, desto bättre mår både barnet och ni.
  Jag tränade ända till 3dagar innan mitt förra barn föddes. Hon är kärnfrisk, välskapt, glad och lugn men aktiv :)
  Lycka till alla!

 • Isse Lör 21 jul 21:28

  Hej! Jag har några frågor.
  För cirka två veckor sedan började jag känna små spänningar i magen och magen blev liksom öm. Några dagar efter fick jag min mens, men den var cirka 2-3 dagar sen och det kom inte lika mycket som vanligt. Nu är det en vecka sedan min mena försvann och jag känner fortfarande spänningar i magen. Magen gör också lite ont ganska långt ner, och jag mår lite illa. Detta blir värre när jag äter och då känner jag mig kräk färdig. Jag har också haft bruna flytningar i cirka 5-6 dagar och igår efter jag var på toa och torkade mig kom det lite brun/rött blod med 2 klumpar i..... Jag tar p-piller och undar vad detta kan vara?
  Är jag gravid?

 • Nina Mån 13 aug 22:08

  Jag är i 7 veckan. Mår illa från att jag vaknar fram till kvällen, då släpper det. Jag äter rostbröd, vattenmelon, dricker massa juice med is i, minimorötter. Hoppas verkligen verkligen att jag slutar må illa snart, för det tar verkligen bort glädjen med att vara gravid. Vecka 3-4 förstod jag att det var ngt lustigt, jag behövde gå upp och kissa 2 gr per natt. Testade mig dagen efter min mens skulle kommit och var då gravid. Vecka 5 var jag så sjukt trött, åkte hem på lunchen och sov. Vecka 6-7 har jag mått konstant illa, blä. Tar Postafen, hjälper lite men funderar på att ringa vårdcentralen, för man blir så trött av de tabletterna.

  Andra symptom jag har är ömma bröst, konstiga drömmar, akut hunger, snabb mättnadskänsla och gasig mage. När jag fiser eller rapar släpper illamåendet lite grann, hehe. Roligt att läsa om er alla. Jag är oxå orolig för missfall såklart, det är dumt att läsa för mkt på nätet. Kram

 • Rebecca Tis 14 aug 16:44

  Hej alla blivande mammor!

  Jag är gravid i vecka 7 och har sedan ett par dagar tillbaka börjat känna av spänningar i magen, ungefär som mensvärk. Har även lite små ont i bäckenbenet. Detta är min första graviditet så jag har ingen erfarenhet, men jag antar att det är livmodern som växer. Har fått en liten bula på magen, men annars så syns det inte så mycket ännu. Vad gäller illamående så var det värst i vecka 6. Någonting som fungerar för mig för att hålla illamåendet borta är att aldrig låta magen vara tom. Jag försöker små äta hela tiden och salta kex är någonting som fungerar väldigt bra för mig. Så fort jag blir lite hungrig så är det kört och illamåendet sätter i gång för fullt. Jag mår lite bättre nu sedan igår och nu hoppas jag bara att det håller i sig :)
  Grattis till graviditeten alla!

 • askungen Mån 27 aug 17:32

  efter 3 missfall,två IVF-försök har jag nu blivit gravid naturligt igen och är i vecka 7. jag mår inte illa,men har otroligt ont i brösten. är så himal orolig att jag ska få ännu ett missfall.och blir därför himla glad när andra skriver om sina graviditeter som gått bra utan att man behövt må illa under graviditeten.så fortsätt berätta om ni därute fått en bebis,utan illamående under graviditeten.. =)

 • frökenlöken Mån 27 aug 17:37

  svar till "isse"
  jag har haft exakt likadant av det du beskriver,och ungefär 90% av alla fertila kvinnor har varit gravida och fått missfall så tidigt utan att ens märka att det va en graviditet. när jag fick min blödning ca 3 dagar efter att min mens skulle kommit,va den inte riklig,och den slutade inte blöda för min del,detta för att slemhinnor satt kvar från embryot och fick därför skrapa,annars hade jag aldrig förstått att jag va gravid.ett blodprov på sjukhuset kan se om du varit gravid och fått mf.
  lycka till

 • Sara Tis 28 aug 18:50

  Hej! Har precis gått in i vecka 7 med mitt andra barn. Smått illamående om jag inte äter och det är redan svårt att hitta kläder som inte avslöjar en svullen mage! Är som flera andra orolig för missfall eftersom det tog 16 månader eller liknande att få till denna lilla ärta, så jag hoppas verkligen att den vill stanna kvar! Förra graviditeten var jag väldigt sugen på riktig mat med ost och mycket fett och fräsch frukt, nu är det inte så mycket som smakar gott men jag äter konstant ändå.

 • Lisa Tis 18 sep 06:03

  V6+4, och idag ska jag tyvärr avbryta min graviditet. Jag har snart inget fast jobb och det är mitt enda krav innan jag och min man skaffar barn, att vi båda har fasta jobb. Jag växte upp fattigt, det är faktiskt hemskt. Det är dock inte utan sorg jag avbryter den, jag vill så gärna ha barn.

  Jag har i alla fall typ alla symptom man kan ha; jag mår sjukt illa när jag inte ätit ordentligt, är hungrig oftare (tidigare varannan, nu varje timme) men inte sugen på någonting. Mina smaklökar har förändrats och jag har en hemsk molvärk från äggstock till bäckenet. Jag sover riktigt dåligt, drömmer riktigt konstiga drömmar och måste kissa hela tiden. Jag är förstoppad och det går ibland 3 dagar mellan gångerna jag kan göra nummer 2, även om jag känner att jag skulle behöva långt innan.
  Jag har riktigt stora, ömma bröst, blir yr, har huvudvärk och är så sjukt trött, konstant, trots att jag är vältränad och egentligen har en otrolig ork. Jag har gått upp ett kilo och träningen går bara sämre; min puls är oförändrad men jag lyfter inte lika mycket.

  Jag både hatar och älskar alla symptom. Jag vill inte märka dem, jag vill inte att de ska påverka mig, men det gör de. Jag känner mig otroligt gravid och kan inte låta bli att fundera på hur mitt liv skulle se ut med en ny individ i det. All styrka jag har går åt till att berätta för mig själv att tidpunkten är helt fel och att jag måste vänta, om så bara ett halvår.
  Usch, så här ärlig har jag inte ens varit mot mig själv ännu.

 • malin Tis 2 okt 22:04

  Jag är i vecka 7 och har ganska många symtom på graviditeten. jag visste redan innan jag gjorde testet att jag var gravid. Jag har ökat i vikt, putmage molande illamående, kissar säkert 8 ggr i timmen o vaknar flera ggr på nätterna för att det trycker på så pass mkt i blåsan.
  Har varit gravid några ggr tidigare, 1 missfall ( det värsta jag varit med om ) och två aborter. Men jag är lyckligt lottad att ha en son på 5 år och jag längtar tills man kommer upp i dom säkra veckorna då man kan berätta att mamma har en bebis i magen. Just nu är det svårt att förklara för honom när man känner sig lite extra trött eller inte orkar böja sig fram o lyfta upp han. Städning tar en evighet för jag är konstant trött. Det handlar om att ta en dag i taget för stressar man upp sig ökar risken för missfall. ( Gör INTE som jag gjorde för det var det värsta jag varit med om. skulle haft en son/dotter på 7 år annars nu. ) Nervositeten för missfall gör mig illamående. vill så gärna lyckas behålla detta barn. Han/hon skulle få världens bästa pappa O jag skulle kunna ge min son ett syskon.

 • anilove Tor 1 nov 11:59

  Jag är inte särskilt trött, men jag vaknar tidigt. Brukar älska att sova vidare efter att min sambo far vidare på jobbet, själv är jag arbetssökande så det är trist. Det jag märkt av är mina bröst, blodkärlen syns mer och brösten i sig har växt. Klagar inte, he he. Haft några sura uppstötningar, men känns för tidigt än för flera tecken. Men fick bekräftat idag att jag väntar mitt första barn, helt sjuk underbar känsla ♥

 • Jessica Fre 9 nov 10:28

  Jag är gravid i vecka 7 + 2 nu och har nog alla symptom man kan ha känns det som! Hopplöst illamående på morgonen och ibland kvällar. Trött, frusen, huvudvärk, molvärk. Har vart på undersökning med ultraljud efter en blödning i vecka 5 och sett det tickande hjärtat så det är det som får en att fortsätta!

 • Sherita Fre 16 nov 03:37

  Molvärk, väldigt trött och sedan konstig hunger. Blir fullt i magen efter bara några tuggor. Och blir äcklad av lukter och syner tex diskmaskinslukt...

 • Mian Mån 26 nov 11:19

  Går precis in i vecka 7 och mår än så länge väldigt bra. Lite större bröst, men inte direkt ömma. Har blivit illamående en gång och det skyller jag mig själv för. Klockan var 12 på natten och jag hade inte ätit sedan 6-tiden. Blodsockerhalten var därmed LÅG och jag fick helt plötsligt känslan av att jag skulle svimma när jag reste mig upp. Mådde otroligt illa och allt snurrade och svartnade. Som när man ska svimma. Fick sätta mig med huvudet mellan benen en stund och sen stappla mig till köket och ta en frukt. Då blev det bra med en gång! Är det den typen av illamående man får, ni som mår illa? Hoppas att det fortsätter såhär "lindrigt" iaf!
  Kan inte fatta att VI ska ha barn! Helt galet!!
  Grattis och en stor kram till alla er andra där ute!

 • C Ons 9 jan 23:30

  När suget efter kaffe försvann totalt och snarare blev till avsmak tänkte jag att det kanske kunde vara en idé att testa sig ändå. Att mensen var sen var jag inte säker på eftersom den är väldigt oregelbunden sen jag slutade med p-piller. Men visst, det var ganska många veckor sen sista gången...

  Känner mig ungefär som när man är på väg att bli sjuk, lite yr, trött, frusen, sugen på något men har ingen aptit. Konstig smak i munnen och vill därför gärna tugga på något. Sörplar vatten som en elefant.

  Mår faktiskt helt okej, bara lite konstigt. Men jag är galet orolig över att illamåendet ska slå till plötsligt mitt på dagen nånstans och inte gå att kontrollera. Jag pendlar 7 mil om dagen enkel resa med tåg. Så det är inte precis att bara "gå hem" på en kvart om man blir dålig...

 • amelao Tor 24 jan 15:40

  Hej alla. Grattis till alla. E i v 7. Mår illa mer eller mindre hela dagen. Fryser och brösten ömmar. Kände inte lika mycket med första barnet. Det är svårt att låtsas som allt e bra på jobbet när illamående och trötthet kommer lite då och då.

 • Anna Tor 14 feb 15:32

  Är i vecka 6+6 och mår ganska bra (mår lite illa, är lite extra trött eller är det bara februari i allmänhet? Lite hungrigare än annars kanske men hade jag inte gjort gravtest hade jag inte reagerat på något av detta). Är dock inställd på att graviditeten är avbruten. Var gravid i höstas och fick reda att hjärtat inte slag när vi var på ultraljud i v 12. Nu kan jag inte glädjas åt den här graviditeten utan känner bara att det kommer gå fel. Hoppas få göra ultraljud redan nästa vecka och även om jag är inställd på negativt besked så kan jag ibland få en liten lyckokick att man hör hjärtslag denna gång..

 • MittLillaMirakel Tor 14 mar 09:24

  Hejsan!
  Är gravid för första gången och är idag 6+3.
  Sjäv är jag inne på 3:e v med illamående, inga kräkningar men illamående och kramper i magen så fort jag blir hungrig. Känns som jag bara äter o sover hela tiden för att orka med dagen, som tur är har jag semester denna veckan så jag hinner vila upp mig lite så hoppas det värsta är över tills måndag morgon när det blir dags för arbete igen :)
  Grattis alla blivande föräldrar :)

 • tinyp Tor 23 maj 01:34

  Hej alla!
  Går in i vecka 7 imorgon och känner alla dom vanliga symptomen, gasig förstoppning, lätt illamående som kommer och går under dagen, kissenödig, blir mätt snabbt, blir hungrig på en sekund och då VRÅLHUNGRIG! Ömma stora bröst och är enomrt trött och somnar på soffan vid 21 varje kväll.

  Första graviditeten för oss på första försöket, man tror ju inte att det ska gå så lätt när man är 33 år så jag känner mig tacksam. Känner mig ganska lugn och försöker ta en dag i taget, jag tänker att "det får gå som det går" och "det kommer bli bra", dom är mina mantran!

  Lite mer gråtmild är man ju allt och frustrerad att tiden går så LÅNGSAMT!

  Ska på första besöket hos ob-gyn 17 Juni och det känns som en evighet.
  Håller tummarna att det ska gå bra då!

  Grattis alla!

Vill du slippa fylla i texten ovan så registrera dig gratis här.Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm