Bild: Mikael Gustavsen

Träning och hälsa under graviditeten

Träning och hälsa under graviditeten presenteras i samarbete med Miro förlag. Barnmorskan Maria Wigbrant och hennes medförfattare till boken Stark, glad, gravid besvarar här dina frågor om träning, hälsa och mat, under och efter graviditeten. Skicka in din fråga idag!


Materialet du hittar här kommer från Stark, glad, gravid, en komplett hälsobok för dig som är gravid med massor av tips om träning, mat, avslappning och hälsa.
Huvudförfattare är Maria Wigbrant, barnmorska och träningsinstruktör. Hon och medförfattaren Lotta Brinck, dietist och matskribent, besvarar här dina frågor om träning, hälsa och mat under graviditeten och efter att du har fött.

Om din fråga blir publicerad får du svar inom några dagar, frågorna och svaren kan också komma att publiceras på miroforlag.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara alla frågor så kontakta därför alltid er lokala mottagning vid akuta problem eller frågeställningar.


 • Publicerad 2012-05-24 20:55

  v.9 och innebandy?

  Hej! Jag spelar innebandy på elitnivå och nu ska vi dra igång med försäsongsträning och undrar lite hur mycket man kan köra, då jag har lite problem med att få i mig mat då jag mår illa. Men vi har innebandy och löpning under ett 2 timmars pass, sen även cirkelträning en annan dag! Är det för mycket eller kan jag köra innebandy och löpning? Tack på förhand!

  Svar

  • Hej!

   Innebandy är en av de aktiviteter vi inte rekommenderar under graviditeten. Jag vet inte hur långt du är gången i din graviditet men jag skulle ändå rekommendera dig att dra ner lite på den intensiva innebandy-träningen. I vår bok Stark-glad-gravid hittar du förslag på vad du kan träna.

   Lycka till!

   //Maria

  Taggar: innebandy

Träningsrådgivare


Support: support@minbebis.com     Press   Priser och info

Annonsering 08 - 20 79 58

Mail: info@minbebis.com     Adress: Min bebis Allt för föräldrar, Malmskillnadsgatan 39, 111 38 Stockholm