Gravid vecka 6-10

Gravid vecka 6-10

Kommentarer

Jag har så svårt att förstå den förståelse som man som man förväntas ha. Om nu kvinnan har sådana humör svängningar så är nog det bästa att köpa den där boken till henne så hon förstår att det kan ske inte är mannen hon är arg på utan bara hennes hormoner som spökar??

ja, du e rätt. jag e gravid i vecka5 och det känns jobbigt bara att se min partner, små saker kan irritera mig så mycket , så jap, köp den bok och visa den till henne. Jag kan säga så har, det går över bli tålmodigt och ge henne lite mer plats, hon kommer till dig när hon behöver det. lycka till. Macarena

hej. jag är en garavid kvinna i 11 vecka nu i vecka 9 gick jag till docktor och hon sa att det finns ingen struktur men jag gick till henne i dag och hon gjord ultrajud ock där fanns struktur men finns ingen hjätra ??? snälla jag vill ha ett svar?? jag är mycket rädd...

Hej Inas. Du ska nog inte oroa dig, doktorn såg kanske bara inte ordentligt på bilden. Om det var något allvarligt fel skulle de följa upp det och ge dig ordentlig hjälp. Så oroa dig inte men ring och ställ frågor till barnmorske-mottagningen så du blir lugn. De finns till för frågor och svar och du ska inte gå runt hemma och undra utan en bra förklaring. Kram

Jag är gravid i 8:de veckan. Jag har inte känt av några humör svängningar. Däremot så kan jag känna mig lite ynklig och behöver många kramar när jag mår illa och så. Så ett tips till dig så kan du få din tjej på bättre humör. Även om hon har hormoner som spökar så är det ju fortfarande riktiga känslor och hon kanske behöver kanske några extra kramar och gulliga ord. Ha en fin dag!

Jag är gravid i vecka 6 och har nog alla symtomer man kan ha illa mående trött humörsvängningar som går upp och ner halsbränna. Nu väntar jag mitt 3 barn spännande.

Hej! Jag går in i veckan 7 imorgon och har hittills inte känt så många symptom mer än att brösten spänner och att jag haft lätt lätt mensvärk till och från. Jag har nyligen fått diagnosen hypertyreos (ökad ämnesomsättning) och några veckor efter det upptäckte vi att jag var gravid. Då jag och min sambo försökt bli gravida i 1,5 år så blev vi såklart överlyckliga!! Nu är jag dock lite orolig för missfall då risken är förhöjd när man har hypertyreos. Men vi håller alla tummar och tår och önskar att tiden kunde skutta fram till v 13 :) Grattis till er alla som plussat!

Är i vecka 6 och har alla symptom man kan kan ha tror jag.... väntar mitt fjärde barn so är en sladdis.Känns nytt igen, som om det vore första barnet och jag är lika glad och spänd som för 12 år sedan.Underbart!

Oj oj 44 och gravid i 6 veckan! Fick en sladdis för 3 år sedan och så har vi försökt med ett syskon. Och nu när det väl är så att jag är gravid så är jag livrädd för allt!

Behöver en graviditets-app men vet inte vilken jag ska välja i ett hav av "gravid app"! Något förslag?? Ps. Jag är i v5-6 och upplever diarré till och från, är det vanligt??