Så heter våra bebisar i magen!

Så heter våra bebisar i magen!

Kotten, Hallonet, Vilddjuret eller bara bebis - kärt barn har många namn. Vad har ni för arbetsnamn på bebisen i magen?

Kärt barn har många namn och ofta även redan i magen. Vad kallar/kallade ni era bebisar under graviditeten? Har ni hört andra roliga arbetsnamn bland bekanta? Berätta!

Fyll på i kommentarsfältet nedan!

Kommentarer

vildingen

vi kallar våran för räkan

Vår dotter Elma hette "Skrutten" i magen =)

Korven kallade vi henne i magen. Men då visste vi inte vilket kön det var :)

Fisken! Den såg ut precis som en fisk när vi gjorde ett ultraljud i vecka 12, världens sötaste fisk som sprattlade och for!

Vi kallade först bebisen för Liten men sen fick vi för oss att det var en pojke och kallade då magen för FABIAN. Men det var ju en Svea :-)

Bullen

Första ultraljudet jag gjorde var mycket tidigt på graviditeten och läkaren som undersökte mig sa "Ja du ser det där lilla svarta där, men sen såg jag någon svart prick här uppe också, men jag vet inte och jag vill inte säga något ännu, det är för tidigt att uttala sig ännu". Så det har enligt mig blivit "prickarna". Jag frågade inte om tvillingar och läkaren sa inget om tvillingar heller, får se på nästa ultraljud om en vecka.

Ärtan heter vårat lilla mirakel i magen! Blev så sedan den dag jag berättade för blivande mormor att barnbarnet hennes var lika stor som en ärta :)

Vi kallar vår lilla för Grodan, fråga mig inte hur det blev så men gulligt är det =)