10 äckliga saker som du blir immun mot när du blir förälder

10 äckliga saker som du blir immun mot när du blir förälder

Innan föräldraskapet var förmodligen synen på kräks, snor och saliv inget du direkt föredrog. Men, när du nu har ett eget barn tycks inte något av detta längre vara ett problem. Det är en slags gåva, helt enkelt. Här är 10 exempel!

LÄS ÄVEN: 5 saker du inte visste om bebisar

1. Bajs 

Lukten, synen, bajs över hela ditt barn, bajs över hela dig… inget av detta spelar längre någon större roll.

 

2. Kräks 

Kaskad-kräkningar, oavsett konsistens, temperatur eller volym rör dig inte i ryggen. Från att kanske ha varit den där personen som flydde så fort någon vän mådde dåligt när ni var ute och festade förr i tiden, är du nu förste person att anmäla dig för upptorkning.

 

3. Snor

Nu när du själv har barn, har du inga problem med att peta lite allmänt i barns näsor om det betyder att du kan undvika att sitta i en soffa full snorkråkor.

 

4. Dreggel

Rent eller fullt av små matbitar, har du utvecklat en immunitet mot att ha denna kroppsvätska över hela dig. Grattis.

 

5. Blod 

Inget sår (eller värre) kommer från och med nu få dig att bli avskräckt. Du kan lika gärna utbilda dig till läkare när du ändå håller på, Dr. Förälder.

 

6. Nysningar

En nysning eller hostning rakt i ansiktet, välfylld med baciller ger knappast någon reaktion från din sida. Du torkar bort sprayduschen med handen och fortsätter med ditt liv.

 

7. Tuggad mat

Du kupar handen så att ditt barn kan spotta ut redan tuggad mat utan att blinka.

 

8. Pruttar

Din bebis kommer garanterat att prutta ofta, och du kommer förmodligen bara att tycka det är gulligt.

 

9. Saliv

Så. inte. ett problem. (Se dreggel och kräks). För att inte tala om att det funkar utmärkt i brist på annat rengörningshjälpmedel.

 

10. Kiss

Du kommer ha blivit kissad på så många gånger redan under din första vecka som förälder, att du är härdad för resten av alla pott- och toalettolyckor för resten av livet.