Annons:
 
8 saker bara gravida gör

8 saker bara gravida gör

9 månader av avvikande beteende - lika bra att ta vara på chansen! Du har eller kommer förmodligen göra något av dessa punkter under din graviditet. Men det är okej, du är inte ensam! 

LÄS ÄVEN: QUIZ: Vad kan du om graviditetsmånaderna?

1. Stirrar på folk med barnvagnar

Ja, det är lite creepy och de stackars personerna som blir utsatta är förmodligen rätt obekväma. Men det finns ju inget bättre än att se den vagn du har tänkt köpa i verkliga livet! Det är ju faktiskt typ som att köpa en ny bil.

 

2. Gråter över mat

Oavsett om det är någon som har ätit upp resterna du hade sparat till kvällsmat, om restaurangen tog fel beställning av dig, eller om du inte kan få äta just det där du cravar som mest, så kommer det komma tårar. Du kommer troligtvis känna dig lite dum när det händer, men det är okej! Du är inte ensam.

 

3. Kissa var 20e minut

… och ibland oftare. Du vet att du är på en tripp med en gravid person när hennes toalettbesök är det mest frekventa om händer.

 

4. Somnar på konstiga ställen

När du är gravid, är du extra trött (med all rätt). Detta innebär att du kommer att somna på ställen du normalt inte gör. På bion, i väntrummet, på släktmiddagen… men snart kommer sömnen bli kraftigt begränsad, så passa på att ta några spontana tupplurer medan du kan!

 

5. Fråga främlingar om deras skötväskor

Vadå, den är fin och du vill veta om de rekommenderar den! Men du kanske ska skippa att be dem öppna den, i alla fall.

 

6. Stirra på bebisar

Helt plötsligt ser du bebisar överallt, och kan inte sluta titta! Tänk att du snart kommer ha din alldeles egna lilla krabat, vilken grej.

 

7. Kika in i bilfönster

Det är inget planerat inbrott på gång, du vill ju bara spana in babyskyddet.

 

8. Läser förlossningsberättelser som om det vore ditt jobb

Det är bara naturligt att du vill vara så förberedd som möjligt, inför det största (och läskigaste) som har hänt dig hittills i livet. Det är därför fullt förståeligt om du har en hel mapp sparad på datorn. 

 

LÄS ÄVEN: 8 gravidmemes som alla höggravida kan relatera till