Annons:
 
Efter 8 år och 6 försök fick vi barn

Efter 8 år och 6 försök fick vi barn

För två år sedan skrev vi om Ulrika och Petri som efter flera försök att bli gravida och ett missfall äntligen blivit gravida igen. Graviditeten slutade även den gången i missfall. Nu är Ulrika och Petri föräldrar till lilla Ellinor och vill visa andra som försöker bli gravida att det finns hopp.

Ulrikas förra graviditet slutade i ett missfall hösten 2007. Men nu är hon tillbaka till minbebis.com med gladare nyheter. I ett mail till oss på redaktionen skriver hon så här:

- I höstas gjorde vi ett ÄD-försök på AVA-kliniken Åbo i Finland och denna gången, på vårt 6:e försök och efter åtta års kamp, gick det faktiskt bättre. Den 1 juni kl 02.46 såg hon dagens ljus, vårt lilla mirakel Ellinor, 3660 g och 51 cm.

Jag ville meddela detta för att visa att envishet lönar sig i många fall.

Ha en trevlig sommar / Ulrika med familj

Ulrika blev gravid genom äggdonation

Efter 3,5 års lång väntan på att få en äggdonation är nu Ulrika och Petri äntligen gravida med sitt första barn.

”Då tiden var knapp för mig, lade vi alla preventivmedel på hyllan. Men efter diverse hormonbehandlingar i försök att provocera fram egna ägg, stod det klart att det var för sent. Mina ägg var slut. Äggdonation var min enda utväg till att bli gravid.” säger Ulrika.

Läs mer om Ulrikas långa väg till att bli mamma

Kommentarer

Hej! Stöd namnsamligen till Fredrik Reinfeldt angående förbättring av äggdonationsvården i Sverige. Skriv gärna under!!! http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5089
Annons: