Efterlysning - har ditt barn haft vattkoppor?

Efterlysning - har ditt barn haft vattkoppor?

Vattkoppor hos barn är en av våra vanligaste barnsjukdomar. Har ditt barn haft vattkoppor? Skicka in dina bilder och svara på tre frågor om vattkoppor hos barn till Min Bebis så hjälper du andra föräldrar.

Vattkoppor hör till en av de vanligaste barnsjukdomarna. Vi efterlyser nu bilder från fler olika föräldrar som har barn som haft vattkoppor. Bilderna kommer att användas i en artikel om vattkoppor hos barn i syftet att visa andra föräldrar hur de kan känna igen vattkoppornas prickar.

Tre frågor om ditt barns vattkoppor

  1. berätta gärna vid vilken ålder ditt barn hade vattkoppor
  2. hur länge ditt barn var smittsamt och om han/hon blev mycket påverkad
  3. efter hur lång tid alla vattkoppor hade torkat ut helt

Har du tips till andra föräldrar så skriv gärna dem.

Maila dina bilder till info@minbebis.com och märk mailet med "Vattkoppor".

 

Kommentarer

Hej! Visste inte om att min äldsta dotter (6 år) hade vattenkoppor förrän fröken på dagis sa att hon kliat sig ovanligt mycket i hårbotten. När jag hämtade henne på eftermidaggen så hade hon fått tre koppor dagen efter hade hon feber 38,7´det blossade upp koppor över allt, jag gick till apoteket å inskaffade mig kylbalsam att ha på kroppen och aloevera gel att ha till kopporna i hårbotten givetvis fick hon koppor i kissen vilket sved väldigt mycket då köpte ja xylocain salva som bedövar lite. Det tog ungefär 6-14 dgr tills alla koppor torkat ut va hände då??? jo då kom den lilla skruttan 2,5 år å säger : Mamma en pjick!!! Så det var bara att börja om på ny kula.

Nej, hoppas vi slipper det nu när hon e så gammal....snart 4....