Få kontakt med andra mammor via ny app

Få kontakt med andra mammor via ny app

Momzie är en ny vänskapsapp för mammor och blivande mammor. Momzie gör det möjligt för mammor och blivande mammor att komma i kontakt med andra kvinnor i närheten som är i samma livssituation.

 

Momzie har tagit sikte på att förbättra livskvaliteten och de sociala relationerna för nyblivna mammor genom att hjälpa dem att bli vän med andra som gör samma resa. Nya livsituationer, som att bli nybliven mamma, kan göra att man känner sig ensam. Tillfällen som borde vara lyckliga, spännande och glädjefyllda kan lätt anta mörkare undertoner om stöd från likasinnande fattas. Nya mammor känner sig ofta isolerade och saknar det betydelsefulla stödet från en lokalt förankrad vängrupp. Momzie tänker göra slut på ensamheten.

 

Momzie är den unga finska entreprenören Hanna Liljas idé, som outtröttligt arbetat tillsammans med sitt team sedan hösten 2015 för att göra verklighet av Momzie och hjälpa till att förbättra livet för mammor över hela värden. Tusentals mammor har redan hittat nya vänner genom Momzie i Storbritannien, Luxemburg och Finland innan Sverige.

 

Momzie är bara till för kvinnor, är helt gratis och finns i Appstore och Google Play fr.o.m. 8 maj. Momzie finns på svenska, engelska, franska, tyska och finska.

 

LÄS ÄVEN: Appen som ska vara en skattkarta för föräldralediga