Mirka och Madde om sista avsnittet av Familjen Annorlunda!

Mirka och Madde om sista avsnittet av Familjen Annorlunda!

Älskar du också Familjen Annorlunda familjerna? Mammorna Mirka och Madde ger oss en inblick i kvällens sista avsnitt och vad som händer härnäst. Självklart kan du som gillar just Mirka och Madde följa dem i deras bloggar här på Min Bebis!

Även om Familjen Annorlunda på TV4 slutar efter dagens avsnitt så kan du följa två av mammorna och deras familjer här på Min Bebis! Du hittar deras bloggar under svaren.

Vad händer i kvällens avsnitt?

Mirka: Ikväll visas det mera från vår Cypern resa med bla när vi gjorde en båtutflykt över dagen. Även visas det när vi åker till en lite by och går på restaurang där och äter Meze-buffé.

Madde: Ikväll kommer vi att döpa våra tvillingar men även Adam. Sen passar vi på att i smyg gifta om oss/förnya våra löften - ett litet tecken på vår kärlek. Efteråt väntas fin middag på Starbyhotell, ett flått ställe i historiska staden Vadstena. Mamma och pappa Ilmrud unnar sig lite spa och godheter. Men givetvis är barnen med oss...

Hur känns det att det är sista avsnittet för denna säsong?

Mirka: Det känns vemodigt att det är sista avsnittet nu. Vi hade så roligt under hela inspelningen och har njutit av att titta på allt som vi filmade. Verkligen en upplevelse för livet med massa fina minnen.

Madde: Det är blandade känslor inför att det faktiskt är sista avsnittet. Det känns sorgligt. Barnen har uppskattat våra måndagar framför tv:n. Många fina minnen och en otrolig resa genom alla veckor vi spelat in. Vi har fått otroligt många fina vänner, vi hade turen att få ett härligt inspelningsgäng. De blev liksom familjemedlemmar dom också. Ett äventyr vi sent kommer att glömma!

Kommer ni vara med i nästa säsong om det blir fler Familjen Annorlunda säsonger?

Mirka: Vi vet inte ännu om det blir en säsong till men jag gissar på att det blir det. Om vi skulle bli tillfrågade att medverka igen så kommer vi absolut att göra det.

Madde: Blir det en säsong till?

Vilket avsnitt tycker ni var det roligaste?

Mirka: Vår Cypern-resa! Första avsnittet var det finaste när det visades från Nellies födelse.

Madde: Det är svårt att säga vilket avsnitt som var det roligaste - ALLA!

Kommer vi få se mer av er?

Mirka: Ingen aning om ni kommer att se mera av oss men skulle vi bli tillfrågade till något roligt som passar vår familj so why not? Just nu letar vi efter ett bra hus åt oss - det är prio 1. Även att jag tar mitt körkort nu till våren.

Madde: Såklart man kommer få se mer av familjen Ilmrud. Alla kommer att kunna följa oss på bloggen. I slutet av mars kommer vi att besöka barnmässan i Karlstad och i maj kommer jag visa upp mitt "nya" jag tillsammans med PT Olga Rönnberg på mammablogg galan. Och framför allt jag kommer lansera mitt mammasmycke inom kort. Vad som händer sen får framtiden utvisa.

Missa inte kvällens program av Familjen Annorlunda 2011, klockan 20:00 på TV4!

Har du följt Familjen Annorlunda 2011? Har du någon favorit familj eller något avsnitt som du gillat extra mycket?

 

Kommentarer

Åhhh, vad roligt att få delta i era liv! Vi kommer att sakna måndagarna med er! Hoppas ni kommer tillbaka , med barnaskarorna, som är sååå fina... Kramar♥

Mirka med familj är de man kmr sakna,annars ser jag hellre att familjen från älvdalen knmr i nästa säsong o de två andra slopas..Monica

Jag gillade också familjen från Älvdalen....

oj vad fina barn du har!