Annons:
 
Fyra sista minuten julklappar med bebistema

Fyra sista minuten julklappar med bebistema

Dan, före dan, före dan, före dan före dopparedagen! Har du panik över att de sista julklapparna inte är klara? Här kommer fyra klappar du enkelt kan fixa själv.

 

1. Familjefoto

Ett nytaget foto på dig och familjen i en fin (gärna personlig om det går) ram är ett säkert kort att ge bort till exempelvis mor- och farföräldrar. Med dagens smartphones behöver du ofta in ens ha en bra kamera utan det räcker att ta ett mobilfoto och sen printa ut på fotopapper.

 

2. Egenpysslade armband

Fina pärlkit finns att köpa i hobbybutiker eller på stormarknader. Gör egna armband med antingen personens namn, namnet på barnbarnet eller syster/brorsbarn eller varför inte skriva ”mormor” eller ”farmor”.

 

3. Personligt mobilskal

Många ställen erbjuder att kunna designa sitt eget mobilskal, perfekt vid idétorka på julklappar och dessutom kul att få.

 

4. Gravidavslöjande

Fick du nyss veta att du är gravid och vill avslöja det i jul? Slå in julklappar åt de blivande far- och morföräldrarna från den kommande bebisen, med en liten hälsning. Det kan till exempel vara små strumpor eller en liten mössa åt bebisen.