"Här är alldeles mörkt"

Här är ett utdrag från bloggen ”Den underbara babyn” som ligger på vår systersajt Allt för föräldrar. Den drivs av Lotte Søs Farran-Lee och Henriette Bagge Waskiel.

 

”Maaammaaa, Paaappaa, vad var det som hände? Förut var jag inte här, och nu är jag det. Vad har ni gjort, egentligen …?

Det är ju inte alltid man tycker om att upptäcka att man blivit till. Det är ganska coolt, men också ganska stort.

Jag vet ju så väl att du vet, att först så var jag bara ett par celler, men nu … nu hänger jag rätt så bra ihop efter vad jag kan se. Det är ett par ben, med fötter, en mage, armar, händer och det grymmaste är den där långa ormen mitt på magen. Den är verkligen komisk.

Jag vill bara säga er, mamma och pappa, att jag har varit helt upptagen härinne. Jag vet mycket väl att det verkar som om jag inte gör så mycket annat än simmar runt i en massa vatten och lite då och då sparkar dig, mamma, men jag behöver mycket på plats, innan jag ska ut ur den här hålan jag befinner mig i. Det är så mycket jag ska hinna utveckla innan jag kommer ut. Jag kan gott och väl stå ut med att vara här lite till, även om här är bra mörkt.

Allt jag ska utveckla! Det är härligt att du tar så väl hand om mig, mamma, det kommer in massor genom ormen och jag märker att det är bra för mig…"
 

Vill du läsa mer? Klicka din vidare till hela blogginlägget här! Håll även utkik efter del 2 del som publiceras inom kort!

Uppdatering, här är de följande delarna som publicerats. 
Här är de tidigare udragen från bloggen. 
2. "Ska jag ut genom det där hålet?"
3. "Elastiken sprack och så låg jag bara där"
4. "Min mammas bröst är de bästa"
5. "Jag är så söt, så söt, så söt"