Annons:
 

"Jag är så söt, så söt, så söt"

Här är ett femte utdrag från bloggen ”Den underbara babyn” som ligger på vår systersajt Allt för föräldrar. Den drivs av Lotte Søs Farran-Lee och Henriette Bagge Waskiel. I det här inlägget försöker de sätta sig in i bebisens tankar om musik och om all uppmärksamhet det får från omgivningen. 

Jag bara ligger här och har det så skönt, och bara njuter. Mamma och pappa har hittat den coolaste saken som hänger över mig där jag ligger. Den är så fin med massor av nallar i olika former och färger och jag vill bara titta på dom. Men jag blir lite frustrerad för jag kan inte nå dom, men det har mamma och pappa förstått som tur är. Så när jag är trött på den där saken som hänger ovanför mig (tror mamma och pappa kallar det för mobil) så ger de mig bara en skallra eller något annat istället. Då blir jag nöjd. Jag vill ju gärna hålla i något när de byter blöja på mig till exempel…

En sak är säker, det är inte helt lätt för mig som barn att gå igenom dessa utvecklingssprång. Men jag ser att det inte är så lätt för mamma och pappa heller, det går ju så snabbt för mig, fast det är ju bra. Vi har lite party varje gång jag går över ett utvecklingssprång. Jag ääälskar till exempel musik, jag är en liten musikbebis till mamma och pappas förtjusning.

Här om dagen satte mamma på Niko og Jay’s låt ”Laekker” (hon är från något land bredvid Sverige som heter Norge och hon gillar de artisterna) och så svängde hon runt mig och vi dansade tillsammans i vardagsrummet. Det var riktigt coolt! 

Vill du läsa resten av inlägget? Klicka dig vidare här

Här är de tidigare udragen från bloggen. 
1. "Här är alldeles mörkt".
2. "Ska jag ut genom det där hålet?"
3. "Elastiken sprack och så låg jag bara där"
4. "Min mammas bröst är de bästa"

 

Annons: