Annons:
 
Kolikbarn? Skriv till oss!

Kolikbarn? Skriv till oss!

Efterlysning! Har du ett barn med kolik? Hur är det? Skriv till oss och berätta.

Vad gör man när bebisen skriker otröstligt fler timmar om dagarna? Hur mår man som förälder? Vad gör man för att orka? Har du erfarenheter av att vara förälder till ett barn med kolik, skriv till oss och berätta! Du skickar ditt mail till info@minbebis.com.

Vill du diskutera kolik med andra? Bli medlem och byt erfarenheter i vårt kolik forum!

Kommentarer

Jag fick en dotter med kolik,hon är i dag 7år,men jag kommer ihåg det som igår! Svårt att glömma! Hon skrek hela nätterna,var helt otröstlig,vi rekomenderades minifom,just för kolikbarn tydligen,men det funkade absolut inte. Jag gick och ammade,hjälpte inte heller,sen väckte hon ju övriga familjen,men det kändes ju ganska oväsentligt.... Mitt barn hade kollik tills hon va drygt tre månader och vi höll på att skiljas,övriga ungar ville flytta hemifrån och av mitt utseende att dömma trodde antagligen människor att jag gick på droger.Då vände det,bara så där,och hon blev en helt ny unge. Hör av dig om du undrar något,finns ju en del tricks och fix att ta till.

Hej Jag vet inte hur gammalt ditt inlägg är men precis sådär var det för oss också. Vi hade ingen övrig familj som blev väckt då det var vårt första barn. Jag tappade hälften av allt hår, jag gick ner i vikt, jag kunde knappt prata i telefon ens för jag hade ingen ork kvar. Min pojkvän sedan då 8 år tillbaka lämnade mig efter 2-3 veckor av skrik varje natt. Det var en mardröm för mig som jag hamnade i. Jag berättade inte för någon om hur det var just då för jag skämdes så mycket. Man vill ju bara att allt ska vara bra.. Min bästa tid var när jag gick in på toaletten och skrek i en handduk. Fy vilken tid det var. Men sedan kom 3-månadersdagen som barnmorskan berättat om(!!) och jag såg äntligen hoppet, hon var sedan dess som en "vanlig" bebis, grät självklart ibland men tokskriken hela nätterna var som bortblåsta. Jag fick tillbaka min energi. För alla, både mamman & pappan, stå ut. Ta hand om varandra. Min sambo klarade inte av vad det innebar. Jag hoppas inte fler gått igenom en separation under koliktiden. Idag är min dotter 7 år och jag är gravid med mitt andra barn med min underbara man sedan 5 år tillbaka. Jag är rädd att få ett "kolikbarn" till men som hon ovanför skrev, man minns det som igår, så jag är lite förberedd:)