Kronprinsessan Victoria på BB - är Sveriges nästa tronföljare född?

Kronprinsessan Victoria på BB - är Sveriges nästa tronföljare född?

Strax före klockan 01 i natt fördes Kronprinsessan Victoria i ilfart till BB på Karolinska. Klockan 07:00 idag kommer Prins Daniel berätta om vad som har hänt de senaste timmarna.

Klockan 06:18 säger hovets presschef Bertil Ternert i Aftonbladets Live tv att Prins Daniel kommer tillsammans med förlossningsläkaren att komma ner till pressrummet klockan 07:00 för att personligen berätta det som hänt under natten.

Kan vi kanske anta att Sveriges nästa tronföljare är född? Vi väntar med spänning på att få höra hur det har gått under natten.

Så här såg Victoria ut för bara ett par dagar sedan på sitt sista uppdrag innan hon ska bli mamma.

Foto: Kungahuset.se

Kommentarer

Men fy! Borde inte Daniel vara med sin nya lilla familj första dagen åtminstone och sen imorgon berätta hur allt gick!? hemskt att han ska sticka iväg bara några timmar efter att deras lilla flicka är född! Tycker jag iallafall.

Jag tycker den nya prinsessan ska heta; Daniella Viktoria Silvia Vänligen och GRATTIS; Eva Penell

Det är väl inte konstigare än att man går iväg och ringer ett samtal som nybliven förälder. Sen ställer (vi) ju helt andra krav på kungligheter än på andra människor, och det kan vara värt att ta sig en funderare över. Tycker att prins Daniel gjorde en strålande insats. Kort och koncist och kärleksfullt.