Annons:

 

"Min mammas bröst är de bästa!"

Här är ett fjärde utdrag från bloggen ”Den underbara babyn” som ligger på vår systersajt Allt för föräldrar. Den drivs av Lotte Søs Farran-Lee och Henriette Bagge Waskiel. I det här inlägget försöker de sätta sig in i bebisens tankar om närheten till mamman.

Ja, det är inte för att skryta jag säger det, men min mammas bröst är de mjukaste och bästa i hela världen. Jag vet att alla mina andra vänner i föräldragruppen säger samma sak, till och med de bebisar som använder flaskan. Men jag säger dig detta: jag tror att min mamma är bäst! Jag vet att pappa tycker likadant, även om det är jag som har paxat dom den mesta av mammas tid nu.

Du kan inte föreställa dig hur mycket jag älskar att känna att de kommer närmare och närmare mig och känna doften av mamma och känna hennes värme. När jag sen börjar suga kommer den goda mjölken och rinner ner i min mage och då blir jag så lugn, så lugn. Mamma lärde sig verkligen snabbt att jag kunde gå från att vara ledsen och skrika till att vara helt tyst på nolltid när jag får mjölken.

Jag har gått igenom en lite jobbig period nu, du vet, jag skrek massor och kände mig aldrig riktigt nöjd. Det var konstigt, 

Vill du läsa resten av inlägget? Klicka dig vidare här! 

Här är de tidigare udragen från bloggen. 
1. "Här är alldeles mörkt".
2. "Ska jag ut genom det där hålet?"
3. "Elastiken sprack och så låg jag bara där"

Annons: