Ny ung mammablogg på minbebis - Sandra Linder

Ny ung mammablogg på minbebis - Sandra Linder

Denna vecka välkomnar vi den unga mamman Sandra Linder till minbebis bloggportal! Sandra blev gravid redan som femtonåring. Här berättar hon om livet som ung mamma.

Sandra Linder från Tyresö i Stockholm är född 1993 och är en ung ensamstående mamma till dottern Angelica, snart 2 år gammal. Just nu är hon både mammaledig och jobbar bland annat som mäklarassistent. Här svarar Sandra på frågor om livet som ung mamma.

Hur gammal var du när du fick Angelica?

- Jag var 15 år när jag blev gravid och 16 år när Angelica föddes. Hon var inte planerad alls men blev väldigt efterlängtad och välkommen ändå.

Bor du och Angelicas pappa ihop?

- Nej, jag har varit ensamstående från början men däremot har de en bra kontakt.

Vilka reaktioner fick du från vänner när du sa att du var gravid?

- Oj, det var nog väldigt blandat. Både positivt och negativt men i slutändan var de flesta bara glada för min skull.

På vilket sätt har ditt liv förändrats sedan du blev mamma?

- Nu är det inte "bara" jag längre utan hela tiden någon annan som går före och har första prioriteringen. Man har ett helt annat ansvar till skillnad från förut då det bara var jag.

Finns det något du saknar att göra som du gjorde innan?

- Nej, inte vad jag kan komma på just nu. Känner inte att jag går miste om något då jag har mina barnfria helger och passar på att bara vara 18 år då.

Har du några tips till andra unga gravida?

- Allt går bara man vill och ger sig fan på det! Gå efter magkänslan, ta reda på information, vad känner du och vad har du för förutsättningar för att klara av det.

Du bloggar ju nu på minbebis, vad kan man läsa om i din blogg?

- Vår vardag som innehåller allt ifrån Angelicas utveckling till spontana utekvällar med mina vänner. Mode och shopping, inspiration, tankar och funderingar mm.

Följa Sandras blogg HÄR på minbebis!

Kommentarer

Jag fick min förste när jag var 17=) det bästa jag gjort. Nu är jag snart 6 barns mor =) Lycka till Sandra och alla andra unga.

Jag var 16 0ch 17 då jag fick mina idag är dom 20 och 19 och jag skall bli mormor som 36 åring nåt jag längtar efter

Hej Linda! Jag vill hemskt gärna komma i kontakt med dig! Vill du skicka ett mail till stina@minbebis.com så vore jag mer än glad! Glada hälsningar Stina på redaktionen

hej sandra.jag var själv ung mamma.var 16år.och det du skriver att man ska ge sig faan på att man kan klara av det...det stämmer.jag gjorde det i alla fall.och bra har det gått.idag är min son 15år.jag har även 3 söner till.de är 8,7 och 6år gamla.nu är jag inne på att skaffa mitt 5:e barn.och jag tror vi alla har något i livet som är eller har någon slags mening.och min var att skaffa en stooor familj.för åhhh vad barn kan ge en mycket tillbaka.hoppas allt kommer gå bra för dig och lycka till i livet:):) många kramar: Tesa80

Jag var 14 när jag blev gravid och 15år när jag blev mamma. I dag är jag 28år och mina barn är 13 8 och lillan är 10månader.

å lilla angelica hade henne första tiden på dagis i hölö =)