Oras Eterna - miljösmart och säker termostatblandare

Oras Eterna - miljösmart och säker termostatblandare

Med Oras nya intelligenta duschblandare Eterna kan du minska din energiförbrukning. Med en limiterad duschtid och en enkel manövrering, samt förmågan att stänga av sig själv är Eterna en blandare för framtiden.

Det finska företaget Oras lanserar nu duschblandaren Eterna. Oras Eterna har utrustats med bland annat en EcoLed-funktion som reglerar duschtiden vilket minskar förbrukningen av både vatten- och energi. När tiden börjar närma sig slutet meddelas detta med ett rött ljus som börjar blinka. När den röda signalen byter till ett fast rött ljus är de fabriksinställda fyra minuterna för duschlängden slut och blandaren stängs automatiskt.

EcoLed-tryckknapp

EcoLed-tryckknappen styr blandaren och duschningen startas genom ett enkelt tryck. Den enkla och säkra användningen gör blandaren ultimat för både barn och äldre. Genom att vattnet redan från början är rätt tempererat finns det ingen anledning till att använda sig av vattenreglaget vilket eliminerar risken att barn bränner sig när de duschar ensamma. Även vattenflödet är förinställt men går att ändra utifrån behov.

Blandarens yta blir aldrig het även efter en varm dusch och den lysande EcoLedknappen skapar nyfikenhet bland barn vilket stimulerar barns miljömedvetenhet.

Rena enkla linjer med fokus på dig och miljön

Finlands mest kända industridesigners, Kirsi Svärd står bakom Eternas mjuka formspråk och rena enkla linjer. Kirsi har haft ett stort fokus på användar- och miljövänlighet när hon designat denna innovativa duschblandare.

Visste du att:

  • 30-40 procent av hushållens totala energiförbrukning går till varmvattenberedaren.
  • 10 minuter i duschen förbrukar lika mycket energi som ett kylskåp på åtta dagar.

Genom att komplettera duschupplevelsen med till exempel duschsetet Oras Natura så kan vatten- och energibesparingarna göras ännu större. Oras Eterna finns även för badkar med en förinställd automatisk funktion för en reglerad uppfyllning.

Oras Eterna duschblandare Ca pris: 4 150 kronor.

Oras Eterna - se video och mer info här »

Så kan du spara tusentals kronor per år
Oras Eterna hjälper till att förkorta tiden som spenderas i duschen. Om alla i en familj på 4 personer förkortar den dagliga duschtiden från 10 till 4 minuter så kan besparingarna överstiga 5 500 kr/år.

Används dessutom Eco knappen på Oras Natura handdusch så kan besparingen bli ytterligare 50 %!

Oras Eterna

  • Eternas EcoLed tryckknapp ger en unik användarvänlighet!
    Enkelt att öppna och stänga blandaren.
  • Ljussignaler som hjälper dig att spara vatten och energi.
  • Automatisk avstängning efter 4 minuter.

Detta är en annons från Oras.