Annons:
 
Roligaste sätten att avslöja en graviditet på

Roligaste sätten att avslöja en graviditet på

På senare tid har det blivit väldigt populärt att avslöja sin graviditet på ett kreativt sätt på sociala medier och till nära och kära. Här kommer några roliga sätt att berätta för omvärlden att ni väntar tillökning!

 

1. ”Bulle i ugnen”

Den skojfriske kan helt enkelt ta en bild på en bulle som ligger i en ugn och lägga upp på Facebook eller Instagram. Som beskrivning kan man skriva ”Färdiggräddad i juni” eller när nu BF är. Det kan ta ett tag för folk att förstå innebörden och varför man postar en sådan bild, vilket gör det hela ännu roligare.

 

2. Sko-bild

Ställ fram alla familjemedlemmars skor och skriv födelseår under, och bredvid dessa ett par små strumpor eller mini-skor med nykomlingens år under, det vill säga i år eller nästa år. Riktigt gulligt!

 

3. ”Orderbekräftelse”

Skriv en egen ”orderbekräftelse”, och ge till antingen era föräldrar eller bara för att annonsera nyheten på sociala medier. Ange leverantör som exempelvis ”Barnbarnsleverantören AB”, avsändare ”Storken”, produkt ”bebis”, förväntat leveransdatum och så vidare. Att se minerna när personerna läser brevet är oslagbart!

 

4. Personliga servetter/bordsplacering

Bjud in familjen till middag och låt servetterna eller placeringskorten stå för avslöjandet. Istället för exempelvis era föräldrars namn, skriv mormor/morfar, farmor/farfar, faster/moster och så vidare. Förvirring lär uppstå när det är dags att sätta sig till bords!

 

5. Syskonbefordran

Låt ert barn visa att det ska få ett syskon! Det finns fina tröjor med text som ”Jag ska bli storebror”, eller ta en bild när barnet håller upp en skylt med text med något liknande. Lite mindre originellt men ack så fint!

 

6. Filmposter

Visa prov på era Photoshop-kunskaper och knåpa ihop en filmaffisch på er själva och någon fyndig titel som syftar på att ni ska bli föräldrar. Roligt och kreativt!

 

7. Något som representerar er familj

Är ni tv-spelstokiga? Att en ”New player” snart kommer är då ett kul sätt att skriva på. Älskar ni hundar? Låt hunden på ett skojigt sätt visa att den ska få en ny husse/matte eller liknande. Är ni galna i Harry Potter? Låt alla få veta att ni väntar en ny Hogwarts-elev. Fantasin sätter gränserna! 

 

 

 

Annons: