Annons:

 
Så gör du för att få en pojke eller flicka

Så gör du för att få en pojke eller flicka

Vill man hjälpa naturen och babyproduktionen på vägen så kan med några enkla knep underlätta spermiernas väg till livmodern, och i vissa fall även styra vilket kön det blir.

De manliga spermierna simmar snabbast, men dör också fort. Så vill man ha en pojke ska man ha sex så nära inpå ägglossningen som möjligt. Vill man däremot ha en tjej är det bra att tänka tvärtom, det vill säga ha sex någon dag eller två innan ägglossningen då dessa spermier kan hänga kvar ett tag och tar sin tid till att nå ägget.

Sexställningar som främjar pojkspermierna är allt annat än missionären. Ju djupare penetrationen är desto närmre och snabbare kommer spermierna till livmodern vilket ger killspermierna ett försprång då avståndet blir kortare. Ställningar som bakifrån eller att kvinnan är överst är exempel på pojkbebis-främjande sexställningar.

Vill man ha en flicka ska kvinnan inte få orgasm. Tråkigt, men det beror nämligen på att orgasmen hjälper spermierna på vägen, vilket innebär att pojkspermiernas väg till livmoder underlättas.

LÄS ÄVEN: Kan man påverka vad barnet får för kön? 

Pojkspermierna gillar inte värme. Så inga varma bad eller åtsittande kalsonger för männen om det är en pojke ni vill ha. Boxershorts är ett mycket bättre och svalare alternativ.

En annan rekommendation är att anpassa mammans kost. En basisk kost som innehåller rött kött och salt är sådant som gör en mindre sur vilket pojkspermierna gillar. Ett annat födotips är att mannen ska ta en kopp kaffe innan samlag. Koffeinet sägs göra Y-spermierna ännu snabbare. Är det i stället en flicka du vill ha så skippa salt mat i så stor utsträckning som möjligt.

Ett annat råd som sägs hjälpa pojkspermierna på vägen är att kvinnan ska ta en sked hostmedicin med det aktiva ämnet guaifenesin. Detta ska enligt rönen tunna ut slemhinnorna och underlätta vägen till livmodern.

Sluta inte träna när du vill bli gravid. Det är viktigt och bra att ha en stark kropp och vara hälsosam inför de många förändringarna kroppen kommer gå igenom den närmaste perioden. Men vill man helt ha en liten flicka, satsa då på mycket kondition. För pojkbebisar får du bege dig till maskinerna och öka styrkan i stället.

 

Kolla även här för vilken månad befruktningen ska ske för att bebisen ska få en snippa eller snopp!

Annons: