Annons:
 
Sex fina juldukningar

Sex fina juldukningar

Vill du göra en riktigt fin juldukning runt bordet när släkten kommer? Här har vi samlat sex dukningar som vi hoppas ska inspirera dig i din dukning!

1. Naturligt och ätbart

Juldukning

Plocka in naturens färger i dukningen, både i porslin, servetter och dekorationer. Granris, nötter och pepparkakor bildar tillsammans en fin dukning!

2. Jul i blått och silver

Juldukning

Gå bort från det traditionella färgerna röd, grön och guld och satsa på andra färger i dukningen som förknippas med vintern. Blått, silver och glitter påminner om ett snötäckt landskap.

3. Traditionell dukning

Juldukning

Duka i julens färger rött, grönt och guld. Väljer du denna dukning behöver du inte så mycket mer för att det ska bli en julig stämning.

4. Duka med godis

Juldukning

Byt ut julblomstren och granriset till julgodis istället. Polkagrisar i höga glas blir en fin och lekfull dekoration på bordet!

5. Naturen kommer in

Juldukning

Gå ut i naturen och ta in det fina du hittar som exempelvis ljung, kottar, ekollon eller något annat. Lägg på bordet och låg naturen bli dekorationen!

6. Mysig dukning

Juldukning

Duka med allt som hör julen till som julklappar, tända ljus och en liten julgran. En idé är att använda paketen som placeringskort runt bordet!


Hoppas du fått lite inspiration till din dukning!

Annons: