Sterilisator får tummen upp av Min bebis babypanel

Sterilisator får tummen upp av Min bebis babypanel

Min bebis babypanel har under ett par veckor testat Philips sterilisator av nappflaskor och tillbehör. Alla tre mammor är positivt överraskade av produkten och tycker den underlättar vardagen.

Jennie, Alexandra och Ulrika är alla tre nybörjare vid användningen av sterilisatorn från Philips. Testet har utförts genom att mammorna har steriliserat olika nappflaskor under ett par minuter för att få dem helt rena.

- Jag testade produkten för första gången med fullt lass av flaskor i olika storlekar och från olika märken. Efter detta har jag fortsatt lasta den full vid användning, jag tänker att det är lika bra att få alla flaskor steriliserade, plus att det inte tar många minuter, säger Jennie som är mamma till Milian, 1 år och 2 månader gammal.

Philips sterilisator - lätt att använda

Alla tre mammorna upplever resultatet som bra och säger att de litar på att produkten verkligen gör rent nappflaskorna och tillbehören. De är även överrens om att produkten är lättanvänd.

- Den var lätt att montera, vägde knappt något och det gick snabbt. Bruksanvisningen var tydlig och man lärde sig hur den fungerade efter första användningen, säger Ulrika om är mamma till Alsira, 1 år och 2 månader, och Silas som snart är två veckor gammal.

Får tummen upp!

Jennie, Alexandra och Ulrica kommer att fortsätta använda sterilisatorn och alla tre rekommenderar produkten till nyblivna föräldrar.

Philips sterilisator får tummen upp där pluset ligger på hur lätt den är att använda och det starka förtroendet för Philips Avent produkter.

Ett litet minus får den för extra momentet med urdiskning som man måste göra innan man stoppar ned flaskorna i sterilisatorn.

- Jag steriliserar nappar, nappflaskor och andra plast artiklar jag vet William stoppar i mun. Jag tycker att den är väldigt lättanvänd och lätt att hålla efter, det är ju alltid ett plus i en barnfamilj, säger Alexandra som är mamma till William, 1 år och 3 månader gammal.

Betyg 1 – 5 där 5 är högst

Alexandra: 4, Jennie: 2,5 och Ulrika: 5

Philips sterilisator

  • 3-i-1 sterilisator - Justerbar storlek
  • Passar alla typer av flaskor - Passar flaskor med vid hals och smal hals
  • Extra snabb och säker - Sexminuterscykel med automatisk avstängning
  • Effektiv sterilisering - Naturlig ångsterilisering dödar 99,9 % av skadliga bakterier
  • BPA-fri - Den här sterilisatorn är gjord av BPA-fritt material

Vill du veta mer om produkten? Besök Philips.se.

Skulle en sterilisator passa bra hemma hos dig i ditt kök? Känner du behov av att kunna sterilisera nappflaskor och tillbehör?