Annons:

 
Inbjudan till Min Bebis föräldrapanel i samarbete med Fisher-Price

Inbjudan till Min Bebis föräldrapanel i samarbete med Fisher-Price

Vill du hjälpa andra föräldrar? Dela med dig av din kunskap och erfarenhet. I samarbete med Fisher-Price skapar Min Bebis nu en aktiv föräldrapanel. Föräldrapanelen kommer att bestå av erfarna föräldrar som ger värdefullt stöd till mammor och pappor runt om i Sverige.

Är du den vi söker?

För många föräldrar kan det vara svårt att navigera genom all information och motsägelsefulla råd som handlar om barn och föräldraskap. Därför skapar Min Bebis och Fisher-Price en föräldrapanel som erbjuder mammor och pappor ett forum för debatt, dialog och kunskapsutbyte om vad det innebär att vara föräldrar.

Till Föräldrapanelen i samarbete med Fisher-Price söker vi nu fem erfarna föräldrar med en vilja att stödja andra mammor och pappor. Arbetet som paneldeltagare kommer inte ta mycket tid i anspråk, men det kräver att du som person är villig att dela med dig av dina åsikter, idéer, tips och erfarenheter kring föräldrarollen.

Panelen kommer få en egen plats på Min Bebis och tillsammans med de övriga panelmedlemmarna kommer du att utgöra ett levande forum som hjälper många föräldrar.

Är du den vi söker? Anmäl ditt intresse här med en kort motivering (max 1000 tecken) till vad just du skulle kunna bidra med. Vi vill ha ditt svar senast 15 juli.

Vinn resa till New York

De föräldrar som blir en del av panelen kommer att belönas med fina produkter från Fisher-Price och dessutom tävla om en rolig resa till New York. Bland allt annat kul under resan så kommer man även att besöka Fisher Price spännande utvecklingsavdelning Play Lab där forskare utvecklar nya leksaker.

Är du intresserad av att vara med i vår föräldrapanel? Anmäl ditt intresse senast den 15 juli och berätta varför du borde vara med!

Kommentarer

Undrar bara hur det går med urvalet :)

Hej, paneldeltagarna får svar idag. :)

Hej, paneldeltagarna får svar idag. :)
Annons: