Annons:
 
Var det du som vann Philips babypaket värt 4281 kronor!

Var det du som vann Philips babypaket värt 4281 kronor!

Var det du som vann ett kungligt babypaket från Philips AVENT innehållandes bland annat bröstpump och babymonitor med videofunktion till ett totalt värde av 4281 kronor?

Vi säger stort grattis till medlemmen bexochfredrik!

Philips AVENT överlämnade en gratulationspresent till Kronprinsessparet som ska ge en lite enklare och tryggare vardag. Paketet innehöll bland annat en elektronisk bröstpump och en babymonitor med videofunktion så att du kan se ditt barn när det sover.

Det totala värdet för babypaketet var 4281 kr.

Kommentarer

Vill så gärna vinna babypaketet som kommer vara väldig viktig för mig. har verkligen inte råd till den och så går jag i skolan och mamma kommer att ta hand om barnet så hon skulle verkligen behöva en babymonitor med videofunktion så hon kan se till barnet ..:( Jag själv eller mamma har inte råd till att köpa den..

Fick ett mail att jag kunde se vinnarna av detta paket men ser bara att tävlingen fortlöper?

Vill väldigt gärna vinna detta babypaket som kommer att underlätta väldigt för mig, då jag är tvungen att börja jobba ganska snart och ändå vill att min lilla Prinsessa ska få bröstmjölk från mig. Och då vi inte har sovrummen på samma våning kommer monitorn väll till pass.

Hej MammaMu2012! Det är vinnarna ur vår tävling där man kan vinna en matkasse. Babypaket tävlingen pågår tom 18/3. Ni som har tävlat här måste lämna er bidrag här för att det ska vara giltigt: http://www.minbebis.com/erbjudanden Ha en trevlig dag! Vänligen Stina

hej! jag skulle vilja vinna detta paket till min underbara vän. dom har försökt i flera år att få barn men inte lyckats... fram tills nu.. dom väntar äntligen barn, o deras lilla kyckling kommer att kläckas i slutet av maj!! detta paket vore underbart att få ge bort till dom.

När kommer vinnarna publiceras?

Jag vann! Jag har aldrig vunnit något innan =) Tack!!

Typiskt att man inte visste det! :-P Jag trodde det räckte att lämna via den externa länken? Men men, bättre lycka nästa gång och grattis till vinnaren! :-)