Annons:
 
Tre vinnare av BABYBJÖRN Miracle bärsele!

Tre vinnare av BABYBJÖRN Miracle bärsele!

Nu har vi på minbebis utsett tre vinnare av BABYBJÖRN's bärsele Miracle! Var det du som vann?

3 vinnare

Tack till alla er som deltagit i tävlinge, totalt har det kommit in över 600 bidrag! Vinnarna är Sophie Bakke Engström, Gulzar Svedin och Linda Noord. Stort grattis till er!

 

Sophie Bakke Engström

Motivation: Jag minns inte om jag skickade in mitt tävlingsbidrag eller ej, mycket med flytten så man blir lite stressad och glömmer. Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann selen. Jag väntar tillsammans med min man vårat 7:e barn. Det kommer vara tätt mellan alla 7 barn, 7 barn inom loppet utav 9 år. Vi har precis flyttat ut på landet och vi har även 2 hundar varav ena är 1 år och den andra är 4 månader så här är det full fart från morgon till kväll. Min man arbetar heltid och åker tidigt på mornarna och kommer hem på kvällen igen så jag får ta hand om allt hemma själv om dagarna, barnen, hundarna och hushållet. Våran lilla bebis är beräknad att komma i sensommar och jag har gått och tittat på denna sele och sagt till min man att en sådan önskar jag mig när jag fyller nu i sommar. Det skulle underlätta mycket för mig i vardagen, väldigt mycket.

Därför skulle jag så himla gärna vilja vinna denna fina sele, den skulle användas varje dag här hemma, den saken är säker. Hoppas, hoppas!
Hälsningar Sophie

Gulzar Svedin

Motivation: Jag har en liten kille på snart 8 veckor som har haft ont i magen sen födseln, han har mycket gaser och smärtor som gör att han krampar och trycker hela dagen, och det enda som tröstar honom är om man går runt och bär honom och det blir svårt i längden när man ska hinna med andra grejer t.ex att gå på toa eller bre en smörgås så att vinna en babybjörn bärsele hade ju varit helt underbart för både mig och Sander

Linda Noord

Motivation: Efter att ha lagt våra sista sparpengar (49 000kr) på IVF behandlingar, har vi äntligen blivit gravida efter 4 försök och 1 missfall. Det är dessutom dubbel lycka eftersom vi väntar tvillingar. Men det är också kostsamt eftersom det blir dubbelt upp av alla saker som man behöver, som tex en otroligt praktisk bärsele från Babybjörn!

Klicka här för att tävla i våra pågående tävlingar!

Vinnarna presenteras först på vår Facebook sida! Klicka här för att gilla!

Kommentarer

"Tänk att snart ett mirakel händer, BF 17 juni står det i min kalender! Då vill även jag bebisen såklart tryggt och säkert kunna bära, önskar därför BABYBJÖRN Miracle som står för allt vi kan begära!

Hej Micke! Bidragen ska skickas in på denna sida då vi behöver dina kontaktuppgifter om det är du som vinner. http://www.minbebis.com/erbjudanden Lycka till! //Red

Vill kunna bära mitt lilla mirakel säkert Miraklet ska kunna känna sig trygg och sova gott Att kunna göra det med BABYBJÖRN Miracle vore läckert Vore inte detta nått?

Jag vill bära mitt barn nära hjärtat och det kan jag enkelt göra om jag har en Babybjörn Miracle.

mitt lilla mirakel är nu fött och babybjörn miracle är det bästa som hänt väntat på dig och drömt om dig äntligen kan jag nu vinna dig

Jag vill kunna bära min son, Men på grund av hans vikt är han för tung för min rygg. Men jag har blivit tipsad av en vän med även hon ryggproblem som har en BABYBJÖRN Miracle och den gör inte det minsta ont på henne. Hade jag haft pengarna hade jag köpt en, men dom finns tyvärr inte. Skulle jag vinna denna hade jag äntligen kunnat bära vår lilla älskade för första gången på länge, det hade känts så underbart.

Vill ha mitt underbara mirakel nära.Då hon är min enda riktiga kära. Och jag klarar knappt att bära. Då mina armar och händer smärtar och inte räcker till.Tårar rinner ner för min kind, så mycket jag vill ge, och så mycket jag vill låta min tjej få se. SÅ med Mirakle bärsele skulle ni hjälpa mig ge henne det. ( ensamstående mamma med inflammation i armar händer, inte super lätt att bära då jag inte får det för läkarna men har ingen avlastning.. Detta är inget tyck synd om mig brev, men dock verkligheten.. har ansökt om avlastning från sos och handikappsenheten,men får ingen hjälp då mitt barn är för litet, Trots alla intyg från läkare.. så ett ordentligt bärsele skulle vara fantastiskt)

Att ha en stor och knubbig bäbis är bra på (nästan) alla sätt och vis, förutom när man ska bära runt på dom "små" liven! Med denna bärsele får jag chansen att ha min son både på insidan och utsidan av mitt hjärta utan att slita sönder mina armar och rygg!

Att få chansen att bära med mitt barn när jag är ute i skogen och tränar min fågelhund vore underbart! Jag spenderar all min fritid ute i skog och mark och det skulle vara ljuvligt att ha barnet nära!

Lillfjärt beräknas anlända om 3 veckor, klart man vill vara förberedd då! Lillfjärt som legat i magen så länge vill jag inte lägga ifrån mig i vagnen, nej nej. Jag vill ha bebben nära mig, känna doften och värmen. O vad passar bättre då än en BABYBJÖRN miracle? Armarna fria, men bebben är så nära som det bara går...