Babyrumsspecial - prylarna du måste ha!

Babyrumsspecial - prylarna du måste ha!

Dags att boa för bebben, här hittar du barnrumsinredning för små söta rum.

Boa för bebben med söta små djur

Micki Baby bjuder oss på en helt ny värld av färger till babyrummet. Bädda in din bebis i detta härliga babypåslakanset och matcha med gardinerna som är dekorerade med samma söta små djur.

Påslakanet kostar 399 kronor och gardinerna 369 kronor styck.

Bädda fint och mjukt åt ditt barn med vilda djur från djungeln

Härliga påslakan i glada färger för de lite större barnen med zebra och orm på. Pris cirka 469 kronor styck.

Mjuk och go aktivitetsmatta med små djur på som bebisen kan ligga och leka med. Aktivitetsmattan kostar cirka 499 kronor.

Mickis Baby och Barn sortiment passar utmärkt att mixa och blanda. Missa inte deras barnrumsinredning med snygga bord och pallar i olika glada färger!

Se hela Mickis sortiment här


Lek med din baby!

Play Gym - Mjukt och skönt får med prasslande öron och avtagbara leksaker som är goa att leka med. Här kommer din lilla att vilja ligga och leka många timmar. Pris 749 kronor.
brioClip on pram- Flygande röd kanin i härlig plysch som underhåller din baby. Pris 139 kronor.
Storybook - Rolig bok med prasslande ljud och figurer som gömmer sig. Pris 179 kronor.

Cot Activity Center - Fästes på spjälsängen. Den har ett hjul som snurrar med ett tickande ljud, en spegel, en mjuk boll med en pingla och ett elastiskt snöre som är kul att dra i, två avtagbara bitringar - en valross och en kanin, båda i plysch. Pris 299 kronor.

Se hela Brios sortiment här

 


Nattlamporna som både lyser och lekerlumilove

Pabobos nattlampa Lumilove har böjbara ben så den kan både sitta och stå. Den skiftar i olika färger och finns i flera olika figurer. Lumiloves figurer kostar cirka 399 kronor.

Pabobo Star är den första nattlampan som barnen kan ha med sig i sängen. Lampan laddas i väggkontakten och lyser hela natten. Den släcks och tänds med hjälp av en fotocell, släcks när det blir ljust i rummet och tänds när det blir mörk. Star blir inte varm och din bebis kan därför leka med den. Pris cirka 249 kronor.

 

 


Supermysiga trämobiler med glada figurer och färger

mobil

Din bebis älskar att leka redan från födseln. Oemotstådligt söta trämobiler att hänga ovanför din babys säng eller varför inte göra skötbordet till en lustfylld plats att vara på för en liten penning. Denna mobil kommer från Jabadabado och du hittar den och många fler hos Babyroom.se.

Från 69 kronor hos Babyroom.se


Babyspjälsängen som har flera funktioner

Klassisk, tidlös och otroligt prisvärd är Gulliver spjälsäng från Ikea till en prislapp av 795 kronor. Den kan ikea spjälsängmonteras i två olika lägen, ett som är högre upp då bebisen är nyfödd och ett som bör börja användas då bebisen kan stödja sig upp med armarna och lätt trilla ur.

ikeaPå bilden till vänster har ena sidan bytts ut och sängen är nu mer anpassad för att ditt barn själv ska kunna komma ur och du slipper köpa ny säng för den sakens skull. Här kan du även köpa till stödbrädan Vikarie som ser till att ditt barn inte ramlar ur.
Läs mer på ikeas hemsida

 


Brum brum! Här är bilen alla kommer att ha

Babyroom.se säljer dessa söta och sportiga bilar. De är både vackra att se på ocbilarh klassiker bland leksaker. Vi tror att denna bil kommer bli vår tids nya generationsleksak.

Helt klart den perfekta dop- och babypresenten till både flickor och pojkar då den finns i flera härliga färger.

Pris 89 kronor hos Babyroom.se