Annons:
 
Därför ska du bli medlem!

Därför ska du bli medlem!

Som medlem på Minbebis.com missar du ingenting om fertilitet, graviditet och små barn. I vårt forum träffar du nya vänner, delar med dig av dina erfarenheter och får råd av våra rådgivare. Här berättar vi mer!

Längtan efter barn - För den som har det svårt att bli gravid är längtan efter barn en jobbig tid, att inte kunna prata med någon som verkligen förstår är jobbigt det med. Som medlem får man alltid svar, här finns det alltid någon som lyssnar.

Graviditeten - Så underbar! Eller? För alla är inte graviditeten fantastisk. I forumet pratas det för fullt om graviditeten, både kring allt det jobbiga och kring allt det som är magiskt. Här finns våra Vänta barn grupper där medlemmarna delar graviditeten med andra som ska föda i samma månad.

Förlossningen - "Vilken smärtlindring fungerade bäst?", "Vilken vill jag använda?", "Vad ska jag ta med mig till BB?". Frågorna är många och svaren likaså, i forumet finns de på samma plats.

Bebisar och barn - När barnet är fött följs våra medlemmar åt under våra forumkategorier kring att vara förälder, bebisen och barnets utveckling, kolik och bebisens mat. Prata om allt mellan himmel och jord.

I vårt forum kan du vara anonym och fråga och diskutera saker du inte vill prata med din partner, dina vänner eller familj om. Välkommen in och få svar på dina frågor och dela med dig av dina erfarenheter, bli medlem du också!

Välkommen in!