CLOUDY - smart solskydd till barnvagnen

CLOUDY - smart solskydd till barnvagnen

Cloudy är ett enkelt, praktiskt och universellt solskydd till din barnvagn. Cloudy ger 70% UV skydd och en behaglig skugga i vagnen. Samtidigt som luften kan cirkulera så att det inte blir för varmt i vagnen. Barnet känner sig inte instängt som med många andra solskydd!

Många föräldrar använder sjalar och filtar på vagnen för att skydda sina barn från solen. Det blir varmt och kvavt i vagnen eftersom denna lösning förhindrar att luften cirkulerar då den befintliga suffletten måste vara uppfälld. Idén med CLOUDY solsufflett är att man kan använda den både med och utan den vanliga suffletten.

Som ett sommartak eller som en förlängning på den befintliga suffletten för att skydda sitt barn mot solen. Det unika i suffletten är att man kan använda den som man vill. Det finns idag inga solskydd, förutom parasollet, till barnvagnar som kan användas utan den befintliga suffletten, som oftast är vadderad och därför inte släpper igenom någon luft. Detta gör Cloudys universella produkt unik.
För de som använder samma vagn hela tiden kan suffletten sitta på permanent utan att vara utfälld. Den är också lätt att klicka av och på.

8 smarta egenskaper med CLOUDY

  • Solskydd - 70 % UV skydd och ger behaglig skugga i vagnen.
  • Luftigt – släpper igenom luft, barnet ser ut och personen utanför suffletten ser in till barnet.
  • Mys under suffletten – skärmar av när barnet sover eller myser
  • Skyddar mot lätt regn
  • Skyddar mot insekter
  • Snygg design
  • Universellt – passar till de flesta vagnar
  • Sommarsufflett – Cloudy kan användas som alternativ sufflett till den vadderade vanliga suffletten när det är varmare ute.

Behovet

Idén till Cloudy solsufflett fick Annika Olsson, grundare av Cloudy Stockholm, när hon själv hade problem med att skydda sitt barn mot den direkt störande solen.

Annika var en av de föräldrar som hängde filtar över vagnen för att skydda sitt barn, hon köpte också ett solparasoll som hon av praktiska skäl inte använde. Annika började fundera kring olika lösningar som sedan resulterade i Cloudy.

Här hittar du CloudySnygg förvaringspåse

CLOUDY finns även i Svart och i grönt med ett fint mönster designad av Jesper Zacco.
Solsufflett går att beställa på www.cloudystockholm.se. Där kan ni också se vilka som är återförsäljare. Ca pris 495 kronor.