Sjubarnsmamman Madeleine Ilmrud från Familjen Annorlunda

Sjubarnsmamman Madeleine Ilmrud från Familjen Annorlunda

Följer du Familjen Annorlunda på TV4? Nu kan du följa familjen Ilmrud från programmet i Madeleines blogg här på MinBebis! Mamma Madeleine är bara 28 år och redan sjubarnsmamma, nu jobbar hon som marknadschef och senare i år lanserar hon sitt eget mammasmycke!

Familjen Ilmrud bor i Motala och består av: Mamma Madde 28 år, pappa Micke 32 år, Victor 13 år, Oliver 11 år, William 7 år, Engla-Freja 4 år, Adam 3 år samt tvillingarna Charlie och Colin 1 år gamla.

Hur kommer det sig att du sökte till Familjen Annorlunda?

För att döda förutfattade meningar om stora familjer och unga föräldrar. Och framför allt för att vi som familj skulle få äran att uppleva något annorlunda och roligt!

Hur har det påverkat dig och familjen att vara med i programmet?

Barnen har bara påverkats positivt av att vara med på tv och själv är jag fortfarande samma gamla mamma Madde, kanske en aning mindre självkritisk.

Vad är det roligaste/sämsta med att vara med på tv?

Det absolut roligaste med att vara med på är nog att få se barnens reaktioner så här i efterhand - det verkligen strålar om dom. Givetvis finns det en baksida men den struntar vi i!

Familjen Ilmrud under en av inspelningarna av programmet.

Hur skulle du reagera om din äldsta son Victor sa till dig vid femtonårs ålder att han skulle bli pappa?

Skulle Victor komma hem och berätta att han skulle bli pappa så vet jag inte riktigt hur jag skulle reagera. Dessa tankar har jag inte funderat över. Men, jag vet ju precis vad han skulle gå igenom. Och jag skulle göra mitt yttersta för att ställa upp och stödja ungdomarna. Givetvis skulle jag förklara vikten i att bli förälder. Victor vet ju också hur det är att ha en ung mamma.

Victors biologiska pappa finns ju inte med i Victors liv idag, hur är hans relation till syskonens pappa Micke?

Nej, Victors pappa har aldrig varit med i bilden. Micke har blivit en viktig del i Victors liv och ja, han har helt tagit på sig papparollen!

Relationen mellan Victor och Micke är stark. Lik väl som de kan bråka så är det lika nära till skratt och lek.

Jag har ytterst sällan kontakt med Victors pappa. Det brukar alltid rinna ut i sanden, och jag tänker inte tvinga på någon ett barn. Förhoppningsvis ångrar han sig och vill ta kontakt med sin son en dag, och har han tur så vill även Victor det. Jag kan bara beklaga att han går miste om världens underbaraste unge.

Följ Madeleine Ilmruds blogg om livet som sjubarnsmamma och karriärskvinna, klicka här!

Har du fördomar kring stora familjer? Vill du ha en storfamilj? Tyck till i artikeln!

Kommentarer

herregud vad hysteriskt..

Välkommen hit Madeleine! Härligt med en supermamma som du!

hejs,vad gör ni?