MinBebis Föräldrapanel - här är vi!

MinBebis Föräldrapanel - här är vi!

I dag lanserar vi MinBebis Föräldrapanel och första frågan våra paneldeltagare har besvarat är "Ska politiker få bestämma om tvådelad föräldraförsäkring?". Lär känna våra paneldeltagare lite mer och skicka in en fråga du tycker att panelen ska ta upp.

Här får du veta mer om alla nio deltagare som bland annat är ensamstående mammor och pappor, par, mammabloggare, förskollärare och lärare. MinBebis Föräldrapanel presenteras i samarbete med Fisher-Price. Läs deltagarnas svar i första frågan "Ska politiker få bestämma om tvådelad föräldraförsäkring?".

Petter Furuseth - Trebarnspappa & förlovad med Kajsa

Petter är 32 år och förlovad med Kajsa, tillsammans har de barnen Lovis 2, Truls 1 och Toste 2 månader.

"Ibland frågar jag mig själv; vad gjorde jag av all fritid innan jag fick barn. Nu förgylls min vardag av tre fantastiska ungar och min fina fru. Jag spelar också fotboll i Hammarby och har många olika sorters bollar jonglerande i luften på samma gång".

Kajsa Flodin - Bloggande fotbollsfru och mammaledig journalist

Kajsa är 29 år och förlovad med Petter, tillsammans har de barnen ovan.

"Bloggande fotballfrue och mammaledig tv-journalist som drömmer om en hel natts sömn".
Kajsas blogg

Emelie Asplund - Ensamstående tvåbarnsmamma och utbildad barnskötare

Jag är 24 år och ensamstående med mina två små underbara barn. Wilhelm  som är född 4 maj 2008 och lillasyster Elina är född 11 april 2010.

Jag är utbildad barnskötare, var med och drev upp en förskola från grunden! Men nu så är jag  självklart föräldraledig med lilla Elina. Planen efter föräldraledigheten är att studera till Barnsjuksköterska.

Både jag och barnen gillar att hålla igång. Umgås med vänner, åka iväg på olika aktiviteter och göra små utflykter. Njuta av livet helt enkelt!
Emelies blogg

Henrik - Ensamstående pappa & lärare som tycker om att leva i nuet

Jag är en ensamstående tvåbarnspappa till mina två underbara tjejer, Leonie nästan 4,5 år och Wera-Lee 3 år . Mitt yrke är lärare. Jag bor på Kungsholmen i Stockholm.

När jag inte leker, sjunger, bakar, målar eller busar med mina tjejer så tränar jag mycket; golf, styrketräning, yoga, snowboard, inlines, ja de flesta idrotter roar mig. Musik är ett annat stort intresse i mitt liv. Jag uppskattar goda samtal och god mat. Att leva i nuet är mycket viktigt för mig.

Mirka Norrström - Bloggande 10-barnsmamma med fyra tvillingbarn

Mirka är 38 år och gift med Peter 46 år. Har barnen Kevin-97, Linnéa-99, Jennifer och Benny-02, Selina-04, Victor-05, Alice och Oliver-06, Thor-08 och sist Nellie-10.

Jag är en positiv och glad tjej som har fullt upp med våra 10 barn och allt vad det innebär!
Mirkas blogg

Malin Olofsson - Hemmafru, snart trebarnsmamma och trogen medlem på MinBebis

Malin är 24 år och gift. Hon har 11 månader mellan sina döttrar på 4 och 3 år samt väntar en lillebror beräknad i början av januari.

Jag är en glad och trevlig tjej som bor med min familj utanför Ängelholm i norra Skåne.
Jag är en hemmafru och trivs bra med det. Om dagarna tar jag hand om hemmet, tar barnen till och från dagis och självklart så skriver jag en del på minbebis.com.
Malins blogg

Karin Lund - Driven Mammabloggare & träningsfokuserad entreprenör

Karin Lund heter jag, 24 år. Jag bor i Askim, Göteborg tillsammans med min sambo och snart 11 månader gamla dotter Lily. Under min mammaledighet har jag drivit mammabloggen Karinlund.com som tar upp allt som har med barn och föräldraskap att göra. Jag har också skrivit två böcker om träning och hälsa samt nyttiga recept. Mina störta intressen är familjen, träning och att resa.
Karins blogg

Michaela Ridderland - Föräldraledig och gravid med barnet inom sig kvar

Michaela är 22 år och gift sedan ett år tillbaka, tillsammans med sin man har hon en son född juli-09 och en lillebror i magen som är beräknad till den 11/11-2010.

Jag bor med min familj i en lägenhet i Göteborg. Nu är jag föräldraledig sen ett år tillbaka och kommer vara det ett bra tag framöver. Dagarna spenderar vi på olika lekplatser, djurparker och andra roliga ställen. Vi umgås mycket med vänner och släkt.

Innan min föräldraledighet arbetade jag på BR-leksaker. Jag är en tjej med barnet kvar inom mig.

Jenny Månsson - Fd förskollärare, numer systemutvecklare och butiksägare

Jenny är 35 år, bor med sambo i villa, och är mamma till två barn födda 2008 och 2010. Jag är i grunden utbildad barnskötare och förskollärare men jobbar idag som programmerare och systemutvecklare samt är smyckesdesigner och driver egen webbutik.

På min dotters dagis är jag föräldrarepresentant där jag tillsammans med en annan förälder tar tag i problem som föräldrarna upplever och vill ha hjälp med.
Jennys blogg

Ställ en fråga som du tycker att Föräldrapanelen ska ta upp, klicka här!

Kommentarer

va spännande detta ser vi fram emot :-)

Ja det kommer att bli en rolig höst med många olika frågor! Välkomna!

Det kommer bli jättekul att göra det här!! Hoppas vi får många roliga frågor // Malin

Hej, vad kul! Välkomna hit

hej! jag och min sambo funderar på att åka en vecka utomlands utan våran 8 månaders son. han ska vara hos farmor som han träffar väldigt ofta. men frågan är kommer han glömma oss?? är jag en dålig förälder som gör de här??