Adidas Stan Smith Nederland

Diskutera symtom, tecken och tips vid ägglossning.

Adidas Stan Smith Nederland

Inläggav wrence111 » 01 jul 2021, 09:10

Adidas Stan Smith Nederland

Paris' Colette is naar de adidas Originals colab-plaat gestapt om een ​​ingetogen swing te maken op de rechtbankklassieker en onlangs herrezen Adidas Stan Smith Dames. Trouw aan alle dingen Colette, het silhouet heeft een geheel witte basis met een beetje Colette Blue dat van het hiellipje, de teen en de tongdetails springt. Dit is een beperkte release met slechts 100 paar die naar de detailhandel gaan, dus spring er het beste naar als je geïnteresseerd bent.

Het is moeilijk om erachter te komen wie een groter jaar heeft, Pharrell Williams of adidas Originals, maar gezien de twee afzonderlijke gebieden van muziek en schoeisel is de vergelijking een beetje moeilijk voor een duidelijke winnaar. Hoe dan ook, de heropleving van zowel de producer als het lifestyle-merk Three Stripes leek een perfecte combinatie voor een gezamenlijke inspanning, dus lieten ze het gebeuren bovenop
de Adidas Stan Smith Heren. Eerst was er het adidas Consortium "Solid Pack" met drie monochrome lederen afwerkingen en nu keert het paar terug met een vilten constructie die past bij die van een tennisbal.

De Adidas Stan Smith Goedkoop is misschien wel een van de meest klassieke en traditionele sneakers ooit, maar deze nieuwste make-over voor de iconische tennisschoen is dat allesbehalve. Het silhouet krijgt dit voorjaar twee gewaagde upgrades. Ten eerste een pythonhuidtextuur voor de populaire reptielenlook. Ten tweede wordt die slangenhuidtextuur van voren naar achteren aangebracht in een reflecterend zilvermateriaal. Dit zijn zeker niet de Adidas Stan Smith Nederland van je opa.
wrence111
Nykomling
 
Inlägg: 10
Blev medlem: 01 jul 2021, 05:32

Återgå till Ägglossning
cron