Sida 1 av 1

Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 26 feb 2012, 15:54
av Snuttan_82
Hej!

Jag skulle behöva få lite tips på bra barnvagnar som är lämpade för landet. Kommer även använda den i stan oxå men det kommer bli många promenader på grusvägar så bra hjul o stabil vagn behövs. Har dock ingen aning om vad jag ska leta efter. Tacksam för tips!

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 26 feb 2012, 17:39
av Twiddelidi
Hej!

Vi köpte nyss en Emmaljunga City Cross. Eftersom vi bor utanför stan går jag en del på grusvägar osv och den funkar jättebra! Gick jättebra i snön med! Har varit och gått i affärer med den och jag tycker den funkar bra där med :) Kostar ju ganska mkt om man köper en ny men vi tyckte det var värt det. Annars finns det jättefina begagnade också :)

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 26 feb 2012, 18:12
av naellie
Ta nån av stridsvagnarna (Emmaljunga, Kronan, Brio). Välj luftdäck. Och sedan går du till affären och provar dem. Känn hur tunga de är, prova att lyfta in dem i bilen...
Vi har en Brio happy..går som smort på grusvägar i snö, över stock och sten och rötter :)

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 26 feb 2012, 19:59
av Snigel
Vi är också helnöjda med vår Emmaljunga Citycross! Köpte den till sonen och nu har lillasyster samma vagn. Helt klart värd pengarna. För oss var det ett krav att kunna ha barnet vänt emot oss även i sittdelen, vilket tyvärr inte är en självklarhet med alla vagnar.
Förhållandevis lätt att lyfta in i bilen, stadig på grusvägar/ojämn mark.
Den enda nackdelen är nog att den är rätt stor när man är i shoppingcenter eller så. Men det är också bra att man får plats med mycket i korgen under vagnen!

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 26 feb 2012, 20:32
av EmmaStina
Hej!
Vi bor mitt ute på landet, och vi har en Emmaljunga edge duo till vår son. Den har varit helt fantastisk i alla väder, framförallt nu när det är spårigt pga snö som smälter och sen fryser på. Vi älskar vår vagn och det gör även vår son.

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 27 feb 2012, 09:11
av E Maria
Vi bor på landet och har en emmaljunga classic sport... Den är snarlik city crossen som någon annan tipsade om men classic sport att luftdäck vilket jag tycker e toppen. Går utmärkt i snö och vi har till o med gått i skogen (typ rådjurstig) med den och det går faktiskt bra det med :) den har stålvarukorg som jag gillar...
Jag har hårdlift.. Skulle inte byta till mjuklift för allt i världen :)
Är hur som helst grymt nöjd... Rejäla fasta hjul e ett måste på landet...

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 27 feb 2012, 10:50
av naellie
Vi hade mjuklift med pluttson. Bekvämt att bara kunna lyfta ur mjukliften och bära med honom här hemma när han sov sen :) Och när han var runt 3 månader ville han sitta så då var det bara ut med mjukliften och så kunde han sitta. Först vänd mot oss, och sen runt sex månader från oss. Då ville han börja titta på hundar, fåglar och människor och inte alls titta på mig :)

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 22 sep 2012, 22:10
av mkhm
Jag behöve en likadan stabil barnvagn med stabilt hjul som jag kunde använda för långa promenader i stan och grusväg men ville inte spendera för mycket pengar.

Jag hittade en från http://www.barnia.se och den har jag nu haft i 10 månader och är väldigt nöjd med den.

Re: Barnvagns hjälp!

InläggPostat: 17 nov 2013, 23:54
av FairyStore
buggaboo :D