Sida 42 av 80

Re: Bebissnack

InläggPostat: 23 sep 2010, 20:58
av sofi@
När vår Teodor tyckte det var jättekul att vara vaken på natten och äta typ hela tiden så bestämda vi oss för att väcka honom varannan timme på dagen och ge honom mat (han sov mycket och åt lite på dagen så vi funderade på om han tog igen sig med mat på natten) då började han iaf sova 3-4 timmar i sträck på natten. Vet ju inte om han själv hade vänt på dygnet eller om vårat trick funkade! Att byta blöja eller byta kläder är ju ett bra sätt att väcka de små på om de är svårväckta.

Nu sover Teodor 4-5 timmar i sträck på natten + 3 tim + 2-3 tim innan det är morgon för honom och sen äter han ca 1 gång i timmen på dagen :) Bättre det än på natten iaf!! Plus att han har en eftermiddagsvila på 1-3 tim. Får hoppas det håller i sig någorlunda :D

Hoppas natten blir bättre för er Flisen!

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 07:34
av sprallos
Flisen: Det är som det är i början, man får se till att lägga sig i tid för att få sin sömn, alltså anpassa sig efter barnet istället för tvärtom. Men det kommer bli bättre....jag kastar mig i äng max 30 min efter Ebba somnat för natten. Nu är detta 20-21, jag förstår att du inte vill gå och lägga dig 18...:-) Men se det positivt, du har kvällen för dig själv och tippar du i säng vid 21 så får du i alla fall 3 timmar innan mat.

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 10:58
av soffilina
god morgon i stugan :D sova äro en fin uppfinning haha!
kertsin överaskade mej med att somna om efter frullen! hon somnade 23.30 igår och så ammade vi vid 5, flaskan vid 9 åså lite sova igen. så himla skönt jag var riktigt trött igår.

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 11:04
av zabinahotchili
vad skönt att du har fått sova. det gör jättemkt.. min kille somnade tio o vaknade fem jätteskönt.. annars brukar han alltid äta på natten...
så idag e man pigg...:)

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 12:07
av soffilina
vad skönt för dej zabina!! ja en natts riktigt bra sömn gör att man tar igen massor!

även om kerstin sovit jättebra har jag själv legat på nålar och sovit dålig... lixåm att det vart för bra för att vara sant med hennes sömn så har bara väntat på att hon ska vakna....

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 15:28
av zabinahotchili
ni som använder semp 1 lemonac..
alltså den luktar fruktansvärt!!
bajset e vidrigt och kräkningarna..
har ni samma?

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 15:41
av soffilina
använde det några dagar bara, tyckte inte det luktade konstigt alls?

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 15:57
av zabinahotchili
nej har börjatnu har använt typ 2 veckor... han äter bara den..

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 16:17
av Flisen
Peppar peppar men natten vart toppen! Och då gjrode jag inget speciellt alls igår för att vända på dygnet.. Han fick mat vid 16 som jag skrev, sen var han vaken och nöjd fram till 20 då han fick mat igen och då tänkte jag att NU slocknar han, men inte då! Han var vaken en hel timme till tills vi la honom i vaggan, då somnade han (utan napp) och vi strax efter. Sedan vaknade han vid 01, fick nappen och somnade om till 02, fick mat, somnade om utan napp, vaknade 05, fick napp och somnade om till 06. När han vaknade då så gick jag upp med honom för vi skulle endå iväg tidigt och jag ville att han skulle äta en gång innan kl 9 så allt var kanon. Hoppas det blir lika dant ikväll. Fast i natt gör det inget om han är vaken för det är MIN tur att sova i natt! haha :P stackars sambo, men han har helgerna så jag slipper gå upp så för min del får natten bli hur den vill :wink:

Re: Bebissnack

InläggPostat: 24 sep 2010, 18:01
av Delacosta
Flisen- vad skönt!!! Fortsätt så lillkillen :D O även om d kommer gå upp o ner mååånga ggr framöver, så kom ihåg att det så småningom går åt "rätt" håll..

Soffilina; ja Kerstin verkar ju fattat galoppen med sömn- naaajs!

Zabinahotchilli; Har inte upplevt att den luktar illa, den luktar samma som vanlig Semper1, o den luktar knappt nåt heller, absolut inte illa. Har du fått tag i nåt knasigt paket kanske? Köp ett till o se om d skiljer sig nåt.
Bajset doftar ju inte smultrongodis men sååå illa e d väl inte..Men bajs vet vi ju alla doftar vääldigt olika 8)

"Barnvagnstricket" fungerar jättebra här :D , sen gör d mkt att hon får sova ute mkt på balkongen också..Hoppas det fungerar för er med spm provat 5minutarn ;)