Sida 79 av 80

Re: Bebissnack

InläggPostat: 27 okt 2010, 15:27
av Beetroot
Men gud vad hemskt, vilken tragedi, den värsta man kan drabbas av.. :cry: Tur vi inte fick höras om nåt sånt precis när vi alla skulle ha i augusti, då hade inte stämningen ökat direkt.. Det hände även en kompis kompis för några år sedan. Jag träffade paret ett tag efteråt då de försöket återgå till det normala och vara med på ett bröllop, vilket inte alls gick, så klart, när de hörde barnskrik på hotellet.. stackars stackars människor som drabbas av något sådant.

Något roligare, jag var på 2 månaderskontorollen. Robin väger 6,3 kg och är 61 cm, stora killen!! Allt de kollade var bra, känns skönt!

soffilina, hittar varken din mejl eller gruppen på FB.. jättekonstigt. vad heter gruppen exakt?

Re: Bebissnack

InläggPostat: 27 okt 2010, 15:28
av Beetroot
Hehe, nu hittade jag dig äntligen soffilina :D

Re: Bebissnack

InläggPostat: 27 okt 2010, 16:07
av sprallos
Usch vad hemskt...det finns nog inget man kan säga i ett sånt läge, bara säga att man finns där om hon vill prata.
En kompis till en kompis till mig har råkat ut för samma, inte en utan TVÅ gånger....första gången dog barnet i magen i v40, andra gången skulle dom sätta igång henne lite innan men barnet dog dagen innan igångsättningsdagen. Så två gånger har dom haft barnbegravning....fy fan vilket öde. Bara att se en så liten kista få mig att vilja kräkas... :cry:

Nä, nu måste jag gå och krama mina barn....

Re: Bebissnack

InläggPostat: 27 okt 2010, 16:15
av soffilina
fy asså... sikken tragedi. två gånger. huga.
ja när man hör om sådant får man gå å pussa sin lilla lite extra!!

Re: Bebissnack

InläggPostat: 27 okt 2010, 16:57
av zabinahotchili
sprallos:
har dem fått några barn nu. e ju så det hugger i hjärtat:(

Re: Bebissnack

InläggPostat: 27 okt 2010, 20:28
av Deverry01
Det är så tråkigt att höra att folk behöver gå igenom sådana fruktansvärda saker...

Är så glad att jag har min lilla snutt... nu ska jag gå och pussa på honom extra mycket!

Re: Bebissnack

InläggPostat: 28 okt 2010, 18:29
av sofi@
Usch vad hemskt, en avlägsen släkting råkade ut för det i 7de månaden :( Läser en blogg där hennes bebis inte överlevde i magen. Det är nog det värsta som kan hända!! Jag är sååå glad att min lille skatt är här och att allt gått så bra. Nog var det jobbigt att gå över tiden, oroade mig mer då på övertid för att nåt skulle hända än under hela graviditeten.

Är det någon som funderat på hur nästa graviditet kommer bli??
Ja om någon mer planerar fler barn :)

Re: Bebissnack

InläggPostat: 29 okt 2010, 11:44
av Beetroot
Ja jag har redan börjat fundera =) Har glömt bort det mesta som inte var kul med graviditet och minns att det var så härligt att gå i väntans tider! Har redan börjat fundera på om det är lika bra at försöka få en till ganska tätt eller vänta till skorpan är ca 4-5 år och lite mer självständig. För och nackdelar med båda. Funderar också mycket på hur det blir med karriären, ska man gå vidare eller stanna kvar på nuvarande medan barnen är små? :roll:

Re: Bebissnack

InläggPostat: 30 okt 2010, 22:43
av Orkidée
Usch va hemskt!! Mitt ryggont av allt bärande å min trötthet över minimal sömn e genast väääldigt välkommet. Min kusins fru har gått igenom detta flera ggr. De visste inte va som fel men barnen dog i magen från 6 månader å uppåt. Efter tredje (tror jag det va) så märkte läkarna att barnet inte fick tillräckligt mycke näring. Det va nåt i hennes kropp som gjorde att det stängde av tillförseln på nåt sätt så barnet fick ingen mat. När dom visste va problemet va kunde dom åtgärda det å hon fick sprutor varje månad under hela senaste graviditeten. Men för säkerhets skull satte dom igång henne så fort barnet va tillräckligt utvecklat för att klara sig. Så nu fick dom sin lille pojke. =)

Min kotte sover så gott nu så jag riskerar inte att väcka henne me pussar nu, men däremot tänker jag me glädje stiga upp i natt när hon vaknar å e hungrig...hur lite sömn jag än har hunnit få. =)

Re: Bebissnack

InläggPostat: 30 okt 2010, 23:00
av soffilina
jag har alltid bara velat ha ett barn och känner fortfarande så. MEN jag skulle vilja upplva förlossingen en gång till MEN (igen) den enda garantin jag har är ju att en ny förlossning kommer ju inte vara som den med kerstin och det är ju DEN jag vill uppleva igen hehe. jag hade en busenkel graviditet och förlossning och om jag går på't igen kanske jag får en helvetes graviditet och förlossning. kanske bät att låta det vara som det är hehe.

sedan var jag så orolig hela graviditeten för bebisen i magen och jag vet int eom jag pallar 9 nya månader av sådan oro.... :/