Sida 28 av 79

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 24 okt 2013, 22:23
av citruslollo
Lycka till FruEriksson! Jag kan inte tro annat än att du kommer att få se ditt lilla kinderägg <3
Jag håller med Miniya Den bästa sommaren någonsin :)

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 25 okt 2013, 05:30
av Linduska
Lycka till alla som ska på vul! Vill jättegärna höra allt sen. Vad såg ni? Vad sa de? Osv. Vi börjar fundera på vul istället för kub med tanke på att jag inte vet hur vi reagerar om det blir ett sannolikhetstal med hög risk...
Nervös och kan inte bestämma mig. Kan man inte ringa bm om vul?
Kram på er alla!

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 25 okt 2013, 10:34
av daisymink
Förstår din oro angående kubtestet Linduska men för oss känns det bättre att ta ett beslut när bebisen fortfarande är väldigt liten än att kanske behöva göra det när halva tiden har gått.

Ett tips till er första mammor är att köpa hem och börja äta mitt val kvinna eller något graviditetstillskott från apoteket så ni får i er fosfor m.m. Eran bm kommer troligen be er göra det vid första inskrivningen men jag tycker det är skönt att börja innan.

Grattis till alla nya plus och välkomna!
Vi har även en facebook grupp som är privat där inga andra än vi kan läsa vad vi skriver, för er som även vill vara med där! Bli vän med Ulrika Folland på facebook så lägger hon in er i gruppen :)

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 25 okt 2013, 14:05
av FruEriksson
Nu har jag varit på VUL!! Har fått se vårt lilla pyre och ett flimrande hjärta :) dock så är det ju svårt att veta exakt vilken vecka man är i. Räknar man från mensens första dag så är vi i vecka 9 idag. Men läkaren trodde nånstans mellan vecka 7-9 vilket stämmer bättre tror jag :) bebisen var inte större än 1,2 cm men läkaren tyckte att allt såg jättebra ut och såg inget hinder för att allt ska gå jättebra. det finns ju inga garantier, men det vet jag ju redan.
Fick även sjukskrivning på 3 veckor för mitt illamående. Känns skönt att bara kunna vara hemma och ta det lugnt.

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 25 okt 2013, 18:40
av littlelady
FruEriksson, Åh så roligt!!! Underbart att få se sin lilla bebis!! Skönt att allt såg bra ut. :) Skönt att du blev sjukskriven också, kan inte vara kul att jobba när man mår så illa.

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 25 okt 2013, 20:34
av NEENAW
Va roligt FruEriksson!! Skönt att kunna vara hemma när du mår så dåligt! Jag längtar tills jag kan få se vad som finns där inne. Vi funderar på att kolla könet men har inte riktigt bestämt oss. Det förstör ju överaskningen en del men underlättar med saker som ska köpas osv. Mycket att fundera på. Hur tänker ni?

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 25 okt 2013, 21:51
av Blomman83
Grattis till lyckat VUL FruEriksson!! Så roligt å läsa att allt såg bra ut :) Få hoppas du blir lite bättre av å vara hemma å ta det lugnt, vila kan ju hjälpa :)

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 26 okt 2013, 09:11
av citruslollo
Stort grattis FruEriksson till VULet. Det måste kännas helt fantastiskt ! :) Riktigt skönt att du fick sjukskrivning. Jag har nog inte mått hälften så illa som du och det tar ju på krafterna :)

NEENAW Vi kommer inte att kolla kön, detta är vårt första barn och på något sätt vill jag vara med om den överraskningen :D
Vi har ändå tänkt att köpa könsneutralt till störst del.
Hur skall ni göra?

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 26 okt 2013, 11:56
av Skatten
Vad skönt FruEriksson! Underbart att få se den lilla och att allt känns bra. Nu får du också tid att vila och slippa bli stressad över att inte kunna gå till jobbet, vilket jag säkert blivit om jag mått så dåligt.

Än är mitt illamående ganska begränsat men finns där dock på morgonen/förmiddagen/kvällen.

Är det någon mer som blir väldigt lätt anfådd? Efter bara några övningar på träningen eller efter att sprungit en kort sträcka har jag sådant flås :-) Har annars bra kondition och blir aldrig anfådd men nu... Ibland räcker trapporna på jobbet för att behöva lite återhämtning. Vill gärna hålla igång hela graviditeten som jag gjort tidigare gånger.

Kön tar vi nog reda på, min man kommer inte kunna hålla sig och vi är ju två om detta... Vi har kollar båda gångerna innan och det var kul att veta och var en stor överraskning när barnen föddes ändå för man hade ingen aning om hur dem skulle se ut eller vara.

Har en lite jobbig situation ikväll som kan avslöja min graviditet och jag vill inte än! Ska ha en kväll med några väninnor och barnen vilket kommer innebära middag och vin, en av dem vet att vi kanske ska ha ett barn till så hon kommer ha stenkoll på mig och vinet. Vill dock inte att hon ska vara den första som får veta, måste komma på något bra eller smyga med vinet på ngt sätt. Har ni tips? Mottar gärna :-)

Re: BF i juni 2014?

InläggPostat: 26 okt 2013, 14:00
av Blomman83
Skatten: Om hon har barn själv så kan hon nog de flesta knepen som å hälla i alkoholfritt vin i en vanlig vinflaska.. Antar ni kanske inte alla har varsin flaska å dricka ur så då blir det lite genomskinligt om du ska ha från en speciell flaska..

Det jag gjorde när jag va ute med jobbet å det serverades vin va att jag beställde ett glas precis som andra utan nått fuzz.. (redan då stoppar du evt misstankar hos andra). Men så smuttade jag lite (såg ut som jag drack) å harklade mig å bad om ett glas vatten. Då hade jag lite 'ont i halsen' och för den som haft ont i halsen vet att det är inte gott å dricka vin då, eftersom den sura smaken sitter kvar i slemmet i halsen. Så jag drack sen vatten å läsk utan att nån verkade reagera över det .. Så ta dig ett glas precis som alla andra men om det sen inte va gott med vin idag eller om du har ont i halsen/magen så du inte vill dricka upp det (men smaka) - det kan ju ske i alla sällskap (?) Lycka till å skriv hur du gjorde sen :)